FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. október 7., hétfő

RiRi x MAC kincsek, tesztek, sminkek



Érdekes módon úgy vagyok nagyon sok MAC limitált kollekcióval, hogy elsőre totálisan beleszeretek az összes darabba, aztán élőben meg egyáltalán nem tetszenek, és nem is veszek semmit sem. Most a RiRi <3 MAC-nél pont fordítva volt. Az első képek alapján nem voltam oda meg vissza a kollekcióért (bár tetszett a csomagolás, ez tény), nem is nagyon akartam semmit se venni belőle, egyedül a nagyobb beauty blogokon látott tesztek hatására szántam rá magam, hogy a Talk That Talk nevű rúzs az enyém legyen. Aztán elkapott a gépszíj, így került hozzám végül a Riri Woo rúzs és a Bad Girl Gone Good. És ha már viszonylag sok minden landolt nálam egy kollekcióból, gondoltam készítek sminket is velük, hogy lássátok élesben hogyan működnek ezek a szépségek.

RiRi Woo

RiRi Woo

A kollekció központi darabja egyértelműen a Riri Woo rúzs, ami a MAC méltán híres Ruby Woo, vérvörös ajakrúzsának ikertestvére. Állítólag a különbség a kettő között annyira minimális, hogy nem is érdemes megvenni a Riri Woo-t annak, akinek már meg van a Ruby Woo. Hát nekem nem volt meg, pedig régóta szemeztem vele, szóval mint elkötelezett vörös rúzs hívő, nem bírtam kihagyni ezt a darabot. És nem csak azért, mert szép a csomagolás, hanem azért is, mert nagyon ígéretesen nézett ki mások tesztjeinél. Bársonyos, matt finish, könnyen eloszlatható és tartós,  az ajkakat egyáltalán nem szárító formula jellemzi. A Relentlessly Red után pedig akartam egy tartósságban megegyező, de igazi vöröset, a csúcsok csúcsát, a rúzsok alfáját, bétáját és omegáját :D A Riri Woo végül nem okozott csalódást, pontosan azt nyújtja, amit elvártam tőle.

Talk That Talk
Talk That Talk
Talk That Talk

Talk That Talk + MAC Nightmoth
Talk That Talk
RiRi <3 MAC rúzsok swatchok
Talk That Talk (röviden TTT) egy matt, egészen sötét szilvaszínű ajakrúzs, ami egy tökéletes darab az őszi/téli időszakra, én legalábbis imádok ilyenkor hasonló árnyalatokat használni. Sajnos ellentétben a Riri Woo-val, a TTT nagyon gyengén muzsikál :( Ha egyből a tubusból viszem fel, eszméletlenül foltos lesz a végeredmény, és még a tartósságról nem is beszéltem... Evés/ivás/orrfújás/stb. után valami förtelmesen néz ki, pedig direkt a színével megegyező ajakceruzát is használok hozzá (MAC Nightmoth), hogy javítsak a helyzetén, de hiába. Az itt látott sminkhez már rúzsecsettel vittem fel a színt, ezzel elkerültem a foltosodást és sokkal precízebben ki tudtam tölteni az ajkakat, de ez a tartósságán így sem igazán segített.

Nagyon sajnálom, mert így nem igazán tudom, hogy emberek közé hogyan mernék menni ezzel a rúzzsal, ha ennyire megbízhatatlan. Szóval, lehet ideje lenne beruháznom a MAC Prep+Prime ajakbázisára, hogy ki tudjam küszöbölni ezt a problémát, mert egyébként imádom a TTT színét és nem akarom, hogy egy ilyen gyönyörű rúzs veszendőbe menjen.

Bad Girl Gone Good pirosító

Bad Girl Gone Good pirosító - jobbra eldolgozatlanul, balra eldolgozva

A zsákbamacska a szerzemények között a Bad Girl Gone Good pirosító, ami totálisan nem is volt a látókörömben, de a fizu napon úgy gondoltam, mégis megajándékozom magam vele. Nagyon jól tettem. Ez a piszkos barack színű, enyhe csillámokat tartalmazó pirosító egy igazi univerzális árnyalat, minden bőrtónusra tökéletes, hétköznapi, munkabarát pírt ad az orcáknak. 

Ezekkel a fent említett termékekkel készítettem az itt látható sminkeket, hogy lássátok Ti is élesben hogyan működik. Ha még siettek, biztos megkaparinthatjátok a RiRi Woo rúzst és a pirosítót is, én ezeket melegen ajánlom mindenkinek. A TTT-ből valószínűleg már nem fogtok találni egyet sem, de ne is bánjátok, a színén leszámítva egyáltalán nem a legszuperebb darab.