FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. december 26., csütörtök

Essie - Hors d'oeuvres



Az Essie "Encrusted Treausures" kollekciója már első látásra teljesen elkápráztatott olyannyira, hogy 1-2 lakk kivételével az összeset magaménak szeretném. A kollekción belül főleg az arany, ezüst, kék, fekete és szürke színek dominálnak, és ezek különböző finishekkel párosulnak, így van homokfinish, szálas glitteres, klasszikus glitteres és a legújabb variáció, amit csak úgy hívok, hogy "dobjunk bele minden sz*rt, amit találunk a levesbe és csak lesz valami" lakk. Ez a Belugaria, aminek a textúrája már a Barry M (Sequin) és a China Glaze (There's Snow One Like You) márkáknál is felütötte a fejét, de továbbra sem arat osztatlan sikert.



A karácsonyi vásárlások alkalmával tettem bele a virtuális kosaramba a most bemutatkozásra kerülő "Hors d'Oeuvres" lakkot, de nagyon gondolkodtam még az "On a Silver Platter"-en is. (Lehet őt még egy következő körben megveszem :)) Tulajdonképpen, ami elsőre megfogott benne az a fedőlakkoktól teljesen eltérő fedése és a gyönyörű arany fénye volt. Nem mondom, hogy 2 rétegben nem látszódik át a körmeim végei, de nem is tűnik fel, annyira érdekesen terül el a körmökön.



Az apró arany csillámok egységes alapot képeznek a nagyobb, hatszögletű és aprócska kerek fehérarany/ezüst glittereknek, így önmagában is fantasztikusan mutat és akkor még nem is próbáltam ki, hogy mennyire gyönyörű lehet eltérő színű lakkokra rétegezve... Valahol pedig azt is láttam, hogy az egyik blogger lány matt fedőlakkal kente le ezt a lakkot, ami valami teljesen más dimenziót ad az egésznek... Komolyan, egy ilyen jellegű lakk csak akkor érvényesül igazán, ha többféle módon fel lehet használni! Még kicsit visszatérek a színére. Az alapszín ezüstösnek látszik első ránézésre, ám az arany csillámok teljesen földöntúlivá, angyalivá teszik a lakk egészének megjelenését, így sokszor az ezüst és arany (vagy fehérarany?) között ingázik a fényviszonyoktól függően. 



Számomra a "Hors d'Oeuvres" a tökéletes karácsonyi/szilveszteri lakk, nálam nagyban kenterbe verte az ünnepek legnépszerűbb, most mindenhol hypeolt Lovely Snow Dust fehér multiglitteres homokfinishű lakkját, amit bár megvettem, de annyira nem ájultam el tőle, mint vártam. Igaz, a kettő között azért éles árkülönbség van, de mit sem számít ez, ha az ízlés és a szív dönt magasan az ár ellenében.



Az enyém a beautybay.com-ról rendeltem, 8.90 euróba került, a szállítás ingyenes.