FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. december 27., péntek

Urban Decay Vice 2



Elértem felnőttségemnek azt a szakaszát, mikor karácsonyra már magamnak vásárolok ajándékot, és meglepetést (egy-két kivétellel) nem nagyon kapok. Az Urban Decay Vice 2 paletta az első "önajándékaim" egyike, ráadásul akciós is volt a lookfantastic.com-on, így kis gondolkozás után már repült is hozzám.






A paletta csomagolása önmagában egyszerű, látványra viszont nagyon érdekes és ízléses, ráadásul a fedele egy kis gomb megnyomására szinte automatikusan kinyílik, így akár egy kézzel is nyitható. 20 szín található a palettán belül (plusz egy kétvégű ecset), melyek mindegyike más-más finisshel és textúrával rendelkezik. A három microglitterrel rendelkező árnyalat (Lovesick, Prank, Poison) a leggyengébben teljesítők a brancsból, a satírozás alkalmával azonnal elhalványulnak és eltűnnek az apró csillámok róluk, ráadásul nem olyan vaj puhák, mint a többiek. Két matt finishű árnyalat (Habit, Rewind) is került a palettába, ezek inkább semlegesek, amik alapnak vagy satírozáshoz kiválóan működnek, mert egyáltalán nem krétaszerűen szárazak. Imádom még a Shellshock metálos ezüstjét is, bámulatos a szemhéjon, a Betrayal kék-lila duokróm csodáját, és a csillámos mályva Coax-ot is. Bár, hogy őszinte legyek, mindegyik színt külön-külön ki tudnám emelni, hogy miért tökéletesek. 







Szerintem ár-érték arányban ez egy remek paletta, hiszen 20 000 Ft-ért, 20 féle, nagyon jó minőségű, jól kombinálható színeket kapunk. Csak gondoljatok bele, hogy a MAC egy limitált palettája kb 12-13 ezret kóstál 4(!!) színért, amik évről-évre hatalmas csalódások, és ritka rossz minőségűek. Így összehasonlítva már látszik mennyire jó árban is a Vice 2. Egyébként a beautybay.com-ról meg tudjátok rendelni, most akciósan 43.80 euróért (kb. 13 000 Ft).

Főleg azoknak ajánlom ezt a palettát, akik szeretnek fényes/csillámos és inkább sötétebb sminkeket, amiket néha egy-egy élénkebb árnyalattal is szívesen megdobnának, mert akkor ez a számukra tökéletes darab.