FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. január 25., szombat

Sweet 'n' Sour

Munka mellett és pláne a téli időben nagyon nehéz bármilyen normális sminket összehozni az időhiány és a rossz fényviszonyok miatt. Viszont az elmúlt időben volt egy kis időm és készítettem két sminket is. Az egyiket már láthattátok a blog Facebookos oldalán, a másik viszont vadi új. 

Az első sminknél a L'Oréal Paris legújabb szempillaspiráljának, a Miss Mangának a kampánya ihletett meg, amiben a gyönyörű Palvin Barbi szerepel hatalmas pillákkal és Miley Cyrus frizurával, amit én még kb 13 évesen hordtam egy jól sikerült Macskák táncelőadás után. Ezt most nem akartam és nem is szerettem volna tovább vinni, így kicsit azért elrugaszkodtam a promo fotókon látottaktól, és igyekeztem nagy szemeket rajzolni, amihez méretes pillákat is ragasztottam illetve mindezt élénk pink rúzzsal bolondítottam meg. Végül persze nem maradhatott el a paróka sem, ezzel lett "tökéletes" manga karakter külsőm. A szememen a Sleek Acid paletta színeit használtam, a számon pedig egy ősidőkbeli Calvin Klein rúzs van (Mesmerize a neve), ami a legelső élénk színű rúzsom volt a gyűjteményemben és még akkor vettem, amikor a Douglasban még lehetett kapni a márkát. Ugyanakkor a mai napig imádom. 






A következő sminkem "kicsit" visszafogottabb, mint a másik. Főleg földszínekkel dolgoztam a szemhéjamon, egyedül az alsó szempillatőbe került élénk türkizkék. Mivel a szememre helyeztem így a hangsúlyt, ezért az ajkamat teljesen nude-ra festettem. Mostanában igyekszem jobban figyelni a részletekre, eldolgozásra, de sajnos a képeken sosem jön át, mindig úgy néz ki, mintha eldolgozatlan lenne, pedig élőben sokkal szebben mutat. Aztán lehet én látom rosszul és a képek mutatják a valóságot, nem tudom. Mindenesetre nem adom fel, egyszer csak sikerül. Addig is igyekszem a legjobbaktól inspirálódni, ezért rengeteg ügyes sminkes lányt követek Instagramon ennek érdekében. Ennél a sminknél az UD Vice 2 paletta Damaged árnyalata került a mozgó szemhéjamra és a Stash árnyalata a szemhéjráncba, amihez alapnak az AVON Supershock Gel eyeliner Khaki Shimmer nevű ceruzáját és a Catrice Made To Stay krémes szemhéjfestékét, a Jennifer's Goldrush óarany színét használtam. A belső szemzugba pedig az Artdeco Glam Couture szemhéjpúderének 23-as árnyalata került (ami a legjobb highlighter szín, amivel valaha találkoztam!!), az ajkamat pedig egy Flormar nude színű ajakceruzával és az YSL Rouge Volupté 28-as kávé színével emeltem ki.