FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. március 4., kedd

Catrice Khol Kajal - Blues Willis & Too Cool For Pool



Nem tudok leállni, számomra ez a tavasz nem a pasztelles cukorka színekről, hanem az intenzív zöldekről, lilákról és kékekről fog szólni, ami a szemsminkeket illeti. Mikor körbenéztem a Catrice legújabb szortimentje között, ezen a két szemceruzán akadt meg a tekintetem, amik szinte ordították, hogy "ITT A TAVASZ, VEGYÉL MEG!" Az egyik a kék és a lila határán mozgó Blues Willis, a másik pedig a mentazöld Too Cool For Pool. 


Mindkét árnyalat matt finishű és rendkívül krémes, hűen a "khol kajal" megnevezéshez (a kajal/khol elnevezésű termékek sokkal puhábbak, krémesebbek, mint a "sima" szemceruzák). Nem tudom ki hogy van vele, de jobban szeretem az ilyen típusú ceruzákat még akkor is, ha a tartósságuk nem is a legjobb. Mert hát itt ez a helyzet. Amennyire tökéletes a felvitelük, annyira egy horror a strapabíró képességük. Ugyanakkor ezek a ceruzák sokkal inkább alapként funkcionálnak a legjobban, mint tusvonalként, és egy jól megválasztott szemhéjpúderrel együtt remek párost alkotnak.



Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a két darabra, mert már egyrészt egy ideje égek a vágytól, hogy beszerezzek egy mentazöld szemceruzát, pontosabban A mentazöld szemceruzát a Stila Turquoise árnyalatának képviseletében, másrészt pedig ez a "világos blurple-lilakék" az álmaim netovábbja. Szóval mindketten tökéletesen kielégítik az idei divatszínek iránti rajongásom.



Áruk kb. 600 Ft körül van, és már kaphatóak a Catrice állvánnyal rendelkező Rossmann és Müller drogériákban.