FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. március 8., szombat

Catrice Ultimate Nail Lacquer - Lilactric



Mindig lázba hoznak a Cosnova márkák a szortimentfrissítések idején, de rendre csalódom, mikor élőben meglátom az újdonságokat. A mostani alkalom sem volt másként, viszont a Catrice Ultimate Nail Lacquer - Lilactirc árnyalata volt az egyetlen, amire rögtön felfigyeltem. Gyenge vagyok, ha lilákról van szó, legyen az piszkos vagy pasztell, világos vagy sötét, pláne, ha ilyen gyönyörű arany fénye van, mint a Lilactricnak.



A lakk pasztell lila árnyalata enyhe szürkés alaptónussal, plusz az említett arany fénnyel van megfűszerezve. Ez a kombináció, mondanom sem kell, mesésen mutat a körmökön, szolid mégis izgalmas szín, ami kiváló a hétköznapokra és különleges eseményekre is. Felvitele se nem könnyű, se nem nehéz, átlagosnak mondanám, viszont kell 3 réteg a teljes fedéshez. Tartósságáról csak azt tudom mondani, hogy rajtam kb. a 3. napon már látszott a köröm végénél, hogy lepattogzott néhány kisebb helyen. Szóval nem bírja olyan jól a strapát, na de én nem is ezért szeretem. 



Simán el tudom egyébként esküvős lakknak is képzelni ezt a darabot, annyira jól mutat felkenve. Attól, hogy pasztellesebb, még nem rikít a körmökön, ami a szürkés tónusának tudható be, ezért olyan természetes, elegáns hatást kelt. Szerintem aki szereti a természetes ill. visszafogott árnyalatokat egy kis extrával felturbózva, annak tökéletes lesz a Lilactric. Mivel 17-én utazom el Párizsba 5 napra, ezért már most gondolkodom, hogy milyen lakkot válasszak, amit a kintlétem alatt a körmeimen fogok viselni, és nagyon hajlok arra, hogy ezt a darab legyen a befutó. Na, de ez még elválik :)