FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. április 23., szerda

Chanel Le Blush Créme de Chanel - 64 Inspiration



Mostanában nagyon kíváncsi vagyok a high-end márkák bizoyos termékeire, már ki is néztem magamnak pár alapdarabot, amit nem inkább a kreatív sminkelésekhez, de sokkal inkább a hétköznapokban tudnám nagy hasznát venni. Az egyik ilyen darab a Chanel valamelyik (bármelyik) krémpirosítója volt. Már a tavaszi kollekció két limitált darabja is rendesen megdobogtatta a szívem, és a parfümériákban próbálgatva is azt tapasztaltam, hogy ezek a pirosítók rendesen az átlag krémpirosítók felett vannak. A Glamour-napok jó alkalmat adtak arra, hogy beszerezzek egyet belőlük, így került többek között a most következő darab is a zsákmányaim közé.  



A Westend Marionnaudban lévő 6 választható árnyalat közül ez alkalommal a 64 Inspiration elnevezésűre esett a választásom. Ez egy világosból közepesbe hajló pasztell rózsaszín, kicsi kékes alaptónussal, ami az olyan Hófehérkéknek, mint én vagyok, tökéletes pirosító a hétköznapokra, hiszen nagyon lágy rózsás pírt ad az almácskáknak, anélkül hogy túl feltűnő lenne. Számomra hatalmas megdöbbenést okozott ennek a darabnak a kipróbálása és ezután mondhatom el csak igazán, hogy már tudom mi a különbség egy high-end és egy low-end krémpirosító között. ÉG ÉS FÖLD! 


Ahogy belenyúltam a kompaktba nem valami ragacsos, "zsíros", sokkal inkább egy nagyon finom, krémesen lágy anyag érintkezett az ujjaimmal, ami a bőrön teljesen púderszerűvé válik. Finishe szaténos, de nem csillogós, nem fényes és nem hagy zsíros végeredményt a bőrön, mint az olcsóbb változatok. Nagyon könnyen eldolgozható, a nap végéig kitart, nem foltosodik, nem gyűlik össze az arc bizonyos pontjain, hanem szépen elterül és ott marad, ahol lennie kell. Egy álom ez a pirosító és amióta megvettem, minden egyes nap ezt használom és imádom folyamatosan. 


Gondolom a külsejéről beszélnem sem kell, mert hozza a jól megszokott Chanel stílust és minőséget: fényes fekete kompakt, kis tükörrel, mindez pedig egy apró kis szütyőben érkezik hogy még nagyobbat dobjon a luxus fílingen. Ám még ha nem lenne ilyen elegánsan tálalva, akkor is csak maximális pontszámokat adnék ennek a terméknek, mert ez testesíti meg mindazt, amire az ember lánya vágyik. Odil, a Krémesen szép az élet blog írója a tavaszi kollekció Intonation nevű darabját tesztelte, nézzétek meg azt is! (Ha jól emlékszem ez az árnyalat még kapható, legalábbis én a Westend Marionnaudban láttam kirakva belőle.)


Szóval a Chanel pirosító téren nagyon meggyőzött, következő alkalommal a Les Beiges vonal púdereiből szeretnék válogatni, eddig csak csupa jókat hallottam róluk, így merem remélni, hogy ezek sem fognak csalódást okozni.