FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. április 14., hétfő

L'Oréal Paris Super Liner termékcsalád teszt



A L'Oréal Paris egy tavalyi játékán nyertem a fenti ajándékcsomagot, amiből a False Lash Wings szempillaspirálról már írtam ITT, de a csomagban található többi termékről még nem. Bár kicsit megkésve írok róluk, hiszen kb. 1 éve ilyenkor kerültek ki a drogériák polcaira, de úgy gondolom érdemes azért pár szót ejtenem ezekről a termékekről. 

Egy hétköznapi nőnek a szempillaspirálon, púderen, alapozón és a szájfényen kívül a szemceruza/szemhéjtus a következő igen fontos kelléke a napi sminkrutinjának, ahol egy nagyon fontos tényezőnek kell teljesülniük: ne folyjon el és ne maszatolódjon szét a nap során, ergo tartós legyen. Arról pedig még nem is beszéltem, hogy  ma már nem csak egy, hanem többféle szemhéjtus variáció közül választhatunk. Ezt lovagolta meg a L'Oréal Paris, és a Super Liner termékcsaládon belül egyből három verzióval örvendeztette meg vásárlóit: a vastag hegyű tusfilcet, a "Blackbuster"-t a határozott vonalak kedvelőinek részére, a gél állagú ceruzás kiszerelés szerelmeseinek a "Silkissime"-et és a zselés, tégelyes szemhéjtust, a "Gel Intenza"-t az igazán profi tusvonal zsonglőröknek.

Blacbuster




Mindhárom tus éjfekete, de míg a Blackbuster fényes, addig a Silkissime és a Gel Intenza matt végeredményt ad. Én személy szerint jobban húzok a tégelyes illetve a ceruzás kiszereléshez, mert a tusfilces verziókkal mindig meggyűlt a bajom, egyszerűen sosem tartósak márpedig az én olajas szemhéjamnak atombiztos tartósság kell. Sajnos pont ezt a tartósságot nem adta meg nekem a Blackbuster, azonnal elfolyik, elmászik, elcsúszik. Őt sajnos nem nekem találták ki, de talán egy kevésbé olajos és mélyen ülő szeműeknek jobban bejön ez a termék. Pozitívuma, hogy szépen, egyenletesen jön belőle a festék, nem akadozik és nem szárad ki hamar. Vastag hegyével nem lehetetlen vékony vonalat húzni, de inkább egy vastagabb tusvonal megrajzolására alkalmas. 

Gel Intenza




A Gel Intenza már egy fokkal jobban teljesített, de még mindig nem az igazi. Egy igazán krémes szemhéjtusról van szó, amit szépen, egyenletesen lehet felvinni, de nagyon lassan szárad, és könnyen elmosódik, de hagy egy nagyon halvány, említésre se méltó nyomot maga után. A Catrice ezer éve kivont zselés állagú tégelyes szemhéjtusa még mindig az abszolút favorit nálam, mert gyorsan szárad, nagyon tartós és úgy meg végképp lerobbanthatatlan, ha a Catrice vízálló folyékony tusát használom vele. Nekem valahogy a Gel Intenza nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de azért elhasználgatom. Sajnos a csomagolásával sem vagyok elégedett, nekem olcsónak tűnik, a hozzá adott ecset pedig mindenre jó csak tusvonal húzására nem.

Silkissime




Végül pedig jöjjön a pont az "i"-re, ugyanis a Super Liner termékcsaládba sikerült egy rendkívül jó darabot is belecsempészni. A Silkissime nem egy hagyományos szemceruza, hiszen zselés állaga miatt könnyebben siklik a bőrön és puhább is, mindemellett  pedig rendkívül tartós. Komolyan. Egy húzás és a fekete vonal bizony ott marad... jó sokáig. Nem egyszerű megszabadulni tőle, de ha ez az ára, hogy egész nap tartson az a nehezen kiszenvedett vonal, akkor meg kit érdekel? Kisebb problémáim viszont akadtak, mivel kétszer át kell menni vele, különben nem lesz egyenletes és sötét vonal, amit húztunk. A másik pedig az, hogy vékony vonalat nagyon nehéz vele alakítani, sosem lesz olyan hegyes, mint egy igazi ceruza, ahhoz túl puha. Azt is érdemes megjegyezni vele kapcsolatban, hogy satírozásra nem alkalmas, túl gyorsan szárad meg. Ezeket leszámítva viszont tökéletes.

Végezetül a következő képeken ti is láthatjátok hogyan teljesítenek. Az első kép rögtön a felvitelül után készült, míg a második a vízzel lemosott és kicsit megdörzsölt végeredményt mutatja:





Ajánlott fogyasztói árak:
L'Oréal Super Liner Blackbuster - 2 399 Ft
L'Oréal Super Liner Gel Intenza - 3 499 Ft
L'Oréal Super Liner Silkissime - 2 399 Ft


Ti már próbáltátok a Super Liner vonal termékeit? Mi a véleményetek róluk?