FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. április 11., péntek

LEZÁRVA - Nyerj szuper ajándékokat a 3 éves PinkCandyPop bloggal!



Ünneplésből sosem elég, pláne ha az egy szülinap és az április nekem már 3 éve egy másik szülinap megünnepléséről szól. Ugyanis pontosan ma, 2014. április 11-én lett 3 éves a blog, ami annyi örömet, annyi pozitívumot, annyi lehetőséget adott nekem, amiről álmodni sem mertem. Ami a hétköznapjaim nem csak szebbé és jobbá tette, de már harmadik éve egy biztos pontot nyújt az életemben, ahol a hobbim, a szenvedélyem kiélhetem és ahol én magam is kiteljesedhetek. Ezt már szerintem harmadjára írom le, de még rengetegszer le fogom, ha a blogszülinapról lesz szó.

Tavaly elmaradt a játék, de idén ismét szeretnék valami szuper dolgot kisorsolni köztetek. Mert megérdemlitek. Hiszen nélkületek, olvasók nélkül nem lenne ugyanaz ez az oldal sem, nagyon sok pozitívumot, biztató szavakat és kritikát adtatok, ezáltal ösztönözve arra, hogy a posztjaim a lehető legjobb minőséget képviselhessék. Szóval most úgy gondoltam, valami nagyobb volumenű ajándékkal lepek meg egy valakit közületek. Pontosabban nem is csak egy ajándékkal, hanem egy egész ajándékcsomaggal, ami a következőket rejti:

A kép csak illusztráció


  • 1 db Essence Nail Art Stickers "Just Magic" körömdíszítő matricák
  • 1 db Essence Paper Print manikűr díszítő papír + transzfer lakk
  • 1 db Max Factor CC krém "Natural" árnyalatban
      és végül....
  • 1 db, a nyertes által választott MAC ajakrúzs 4 megadott árnyalatból 
  • 1 db, a nyertes által választott színű Zoya körömlakk a Nailland.hu webshopjából!
Ez utóbbi két nyeremény tényleg különleges, mert a nyertes maga választhatja ki mely színeket szeretné magáénak tudni! A MAC rúzsnál az egyszerűség kedvéért 4 árnyalatot adtam meg, melyek közül lehet választani 1 db-ot. Igyekeztem olyan színeket betenni, amik egyaránt kielégítik az élénk és a visszafogottabb rúzsok kedvelőinek ízlését is.

Választható MAC árnyalatok:

A kép csak illusztráció

  1. Candy Yum-Yum - Nagyon élénk, matt kékes rózsaszín
  2. Honeylove - Világos bézs, rózsaszínes alaptónussal
  3. Ruby Woo - Klasszikus matt vörös
  4. Ravishing - Világos korall, barackos alaptónussal

A nyertes 1 db Zoya lakkját, a Nailland.hu webshopjában kínálatából választhatja ki IDE KATTINTVA. A választott Zoya körömlakk nem lehet fedőlakk, alaplakk, körömerősítő stb. Csak színes, szagos, csillámos, glitteres csodákat fogadok el. :)

A játékra a következő kis dobozka kitöltésével jelentkezhettek egészen május 11-ig!


a Rafflecopter giveaway