FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. június 24., kedd

2014-es nyári kedvenceim


Ahogy már régebben is említettem, nem vagyok a kedvences posztok rendszeres írója, hiszen a kedvenceim nem szoktak havonta cserélődni, általában évszakok szerint cserélgetem vagy veszem elő ismét azokat a termékeket, amiket éppen akkor a legmegfelelőbbnek tartok. Persze van úgy, hogy becsúszik pár újdonság és kiállják az idő próbáját, így válnak az aktuális kedvenceimmé. Most pár ilyen darabot szeretnék bemutatni és egyúttal mini tesztek sokaságának keretein belül írni róluk.




MAC Matchmaster alapozó: Sokáig nem használtam a hétköznapokban alapozót, mert túl nehéznek találtam őket, ezért inkább maradtam a BB vagy CC krémeknél. Ezt gyökeresen megváltoztatta a Matchmaster. Ennek az alapozónak az érdekessége, hogy a bőr színéhez igazodik felkenve, ezért a kínálatban nincsenek is sárgás és rózsaszínes tónusú darabok. Könnyű, kicsit folyós formula, közepes fedés és matt finish jellemzi. Számomra tökéletes!

MAC Mineralize Skinfinish - Blonde: Kakukktojás a többi között, hiszen ez egy limitált darab volt még 2-3 éve. Ugyanakkor csak most fedeztem fel újra magamnak, csodás rózsás fényt ad az arcnak, és nem csak highlighterként, de pirosítóként is remekül funkcionál. Igazi üde, nyári színt ad az arcomnak.



Beauty Blender: Miután megvettem a Real Techniques Miracle Complexion Sponge-ot, a BB utánzatát, teljesen szerelembe estem a szivacsos alapozóeldolgozásba. Ezért ki szerettem volna próbálni, hogy az őrületet elindító Beauty Blender vajon mitől tud többet, mint az őt másoló darabok. Hát ég és föld a különbség, azt kell, hogy mondjam. Bevizezés előtt icipici, még egy tojásnál is kisebb, de a bevizezést követően felszívja magát és hatalmasra nő. Én vizesen szeretem használni, és mióta ezt használom, sosem volt gondom azzal, hogy csíkos lett volna az alapozásom vagy a száraz részeken megakadt volna a festék. Így pillanatok alatt megvagyok az alapozással. A Real Techniques változat is ugyanilyen jól szuperál, de a BB még annál is jobb!




Alverde Kézápoló Olaj: Tesztelésre érkezett hozzám ez a termék a DM-től és már az első kipróbálásnál szerelembe estem. Ahogy a neve is elárulja, ez nem egy hagyományos kézápoló termék, hiszen nem krém alapú, hanem olaj, amit egy pipettával a tenyeredbe csöppentve kell a kezeden eloszlatni. Nagyon hamar beszívódik, ami a nyári melegben egy igen hasznos tulajdonság, azonnal kifejti ápoló hatását és az illata... az illata ISTENI sárgabarackos! Kell ennél több?




L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture: Nem gondoltam volna, hogy a Clump Defy után lesz más drogériás szempillaspirál, ami ennyire elvarázsol. A So Couture-nek viszont sikerült. Szilikonos sörtéivel remekül szétválasztja, hosszítja és dúsítja a pilláim és meglepően tartós is, nem folyik el és nem morzsolódik le. Most ő az első számú spirál, amit rendszeresen használok.


MAC Extended Play Gigablack Lash: Második kedvenc spirálom, ám ő igencsak összeragasztja a pillákat, ezért jobb szeretem vagy a So Couture-rel együtt hordani vagy csak az alsó szempillákon. Ugyanis ennek a spirálnak a keféje rendkívül vékony, így a nehezen elérhető részekkel is gond nélkül elbánik.



Essence Colour Flash Volume Mascara - 05 Miss Lila Deleila: Szerintem már nincs olyan lány, akit ne ért volna el a színes szempillaspirálok szele. Az Essence Colour Flash spiráljai nagyon szuper és olcsó alternatívák erre, igazán élénkek felkenve, bár a nap végére azért megkopnak. Aki picit fel szeretné dobni a sminkjét, de nem szeretné teljesen elvadulni, annak szuper választás ez a lila például, mert még bőven benne van a komfortzónában. Hajszínezőként is egész jól működik, de érdemes óvatosan dolgozni vele, mert összeragasztja a hajszálakat, ha túl sokat teszünk belőle.
Ezek lettek volna az én nyári kedvenceim idén. Nektek melyek a kedvenc nyári sminktermékeitek?