FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. június 30., hétfő

Kedvenc nyári lakkjaim, amiket Nektek sem érdemes kihagynotok!


Nemrégiben teljesen rákattantam a zöld és kék lakkokra, de nem mindegyikre, csak kifejezetten egy árnyalatra. A Picture Polish - Chillax darabja indított el bennem valamit és így kezdtem el keresni a tökéletes lakkot, amiről már tudtam, hogy ez lesz a legújabb imádottam. Aztán Vikusszal betértünk a Naillandbe, ahol már biztos volt, hogy meglelem szívem választottját. Szerencsére, ez így is lett és nem csak egy, de három lakkocskával távoztam, amiket Nektek is nyugodt szívvel tudok ajánlani. Tudom, hogy imádni fogjátok!


China Glaze - Too Yacht To Handle: Facebookon már láthattátok ezt a darabot, nem bírtam ki, hogy ne osszam meg ezt az örömöt mindenkivel. A tavaly nyári Sunsational kollekció egyik darabja ez (ebből a That's Shore Bright árnyalatot már mutattam itt a blogon), és egyszerűen nem értem, hogy miért csak most vettem észre őt. A színe kicsit meghatározhatatlan számomra, ugyanis a zöld és a kék között van és a fényviszonyoktól függően hol világoszöld, hol világoskék. De rikítónak eszméletlenül rikító és a leggyorsabban száradó lakk, amivel találkoztam. Ah, uh... szerelem ez, na. 



Kisebb hátulütője viszont, hogy kb. 3 réteg kell a csíkmentes, egyenletes fedéshez, de engem még ez sem zavar. Ezt a színt fogom hordani a legtöbbször idén nyáron már tudom. Most kicsit megcsömörlöttem a sok lilától és rózsaszíntől és elnézve a lakkjaimat, szinte csak ezeket az árnyalatokat halmoztam fel az elmúlt időben. Pont ezért itt az ideje egy kis zölddel és kékkel frissíteni a kollekcióm.


Picture Polish - Paradise: Most jött el számomra az a pillanat, hogy befektessek a többek által egekig magasztalt Picture Polish lakkok egyikébe és elsőre a Paradise fantázianevű darab jött velem haza. Tudat alatt szövődhetett ez a mély kapocs közöttünk, mert van egy anime/manga sorozat, amiért odavoltam még régen és ez a lakk ezt az időszakomat juttatja eszembe. Paradise Kiss-nek hívták, imádtam a sztorit, a betétdalt kívülről fújtam és egyszerűen a megszállottja lettem az egész sztorinak. Ezt idézi fel bennem a Paradise, ami egyből lenyűgözött a fantasztikus zöldes-kékes-csillámos csodaságával. 



Ő is színváltós, de alaphelyzetben inkább sötétzöld. Két rétegben már gyönyörű, de hárommal az igazi, és a csillámok benne pedig kihozzák az igazi arcát. Rendkívül gyorsan szárad, pedig olvastam pár helyen, hogy ez nem az erőssége. Szerencsére én ezt nem tapasztaltam. Kék és zöld imádóknak és a különlegességekre éhezőknek kötelező darab!


Models Own - Pink Fizz: És végül, már csak ráadásként jött ez, a csillogó csoda, ami komolyan olyan, mintha a mesékből lépett volna ki! Én eddig csak a Pinterest fotókon láttam ilyen tömény, tökéletesen fedő glitter lakkot és nem hittem el, hogy ilyen létezik... és IGEN, LÉTEZIK! Két réteg, ennyi kell hozzá és makulátlanul befedi a körmöket ezzel a rózsaarany glitter rengeteggel. Fantasztikusan néz ki, tökéletesen sima felületet képez, következő körben az összes körmömre felkenem, nem csak egy ujjamra. Ezért a felfedezésért Edinának vagyok nagyon hálás, ha ő nem mutatja be, sosem találtuk volna meg egymást <3 Köszi nagyon!! :))



Nos, ők most az abszolút favoritjaim ezen a nyáron lakkok terén. Nektek melyik tetszik a legjobban? :)