FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. június 9., hétfő

Outrageously Mod



Nagyon-nagyon régen csináltam bármit is a körmömmel. Azon kívül, hogy hetente egyszer átfestem, mintázásra, díszítésre nem volt időm mostanáig. Viszont most akadt egy-két óra fölösleges szabadidőm, így gondoltam, miért ne használnám ki ezt egy kis "nail art"-ra. Így született meg ez a 60-as éveket idéző, mod manikűr.

Igazából nagyon egyszerű elkészíteni, csak 3 szín, pontozó és egy kisebb fejű körmös ecset kell hozzá. A fehér alapszín fekete körvonalát ez utóbbival húztam meg, mert sokkal precízebben tudtam az egyenes vonalat kialakítani vele. Ennek megkoronázásaként tyúklábmintás körömmatricát is felhasználtam, amit a Born Pretty Store kínálatából választottam magamnak. Nagyon egyszerű a használta, és meglepően jól tapad a körmökhöz.



A többi ujjamon alapnak az OPI legújabb, Brazil kollekciójának Taupe-less Beach árnyalatát használtam, ami egy gyönyörű, ahogy a nevében is benne van, taupe árnyalat. Ez az egyik kedvenc színem, ha körömről és szemhéjpúderről van szó, ráadásul ez a darab rendkívül jó minőségű, mind tartósságot, mind a felvitelt illetően. Szóval erre az árnyalatra a pontozóval először a fekete pöttyöket, majd azokra a fehéreket készítettem el. Ugye, hogy nem bonyolult?

Az időm nagy részét nem is ez, hanem a gyűrűs és középső ujjaim vették el, igen megszenvedtem velük. Viszont mindenért kárpótolt a végeredmény, így végre a nyarat egy kis izgalmas manival kezdhetem.

  • Fehér: Flormar Matte Nail Polish - M01
  • Taupe: OPI - Taupe-less Beach
  • Fekete: A-England - Jane Eyre
  • Körömmatrica: Born Pretty Store (használd a "CIB10" kódot náluk, ha szeretnél 10% kedvezményt a vásárlásod végösszegéből!)