FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. június 15., vasárnap

Tökéletes szemöldök, másodpercek alatt az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade-del


Abban az ominózus, elbaltázott szemöldökömről szóló posztban említettem egy terméket, amitől csodát vártam és csodát is kaptam. Az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade teljes mértékben beváltotta nálam a hozzáfűződő reményeket, olyannyira, hogy már el sem tudom a magamat és az arcomat képzelni nélküle. Hogy mi is az a Dipbrow Pomade? Nos igazából egy zselés tus jellegű szemöldökszínező, amivel tökéletesen formázhatod, színezheted és kitöltheted a szemöldököd, ráadásul vízálló, és egy pillanatra sem mozdul el vagy kenődik el a szemöldökről.


Én két árnyalatot is beszereztem: az egyik a legvilágosabb, szőkéknek szánt Blonde, ami elsőre sárgás tónusúnak tűnik, de igazából igazi taupe, ami remekül passzol még az én egészen sötét szemöldökömhöz is, ráadásul be is színezi a szálakat, ezzel kicsit kivilágosítja. Ezt használom mindig először, remek alapot képez a Dark Brown-hoz, ami egy hideg tónusú csokoládébarna. A legjobb benne, hogy a színe építhető egészen a középbarnától a sötétig, így nem is rikít, ha a Blonde-dal keverem. Ezt az árnyalatot az üres részek kitöltésére használom és egy kis átmenet eldolgozására.



Ezeken kívül még 3 másik szín is kapható: az Auburn ami az eperszőke és vörös hajú lányokhoz passzol, a Chocolate, ami a Dark Brownhoz képest melegebb tónusú, így meleg árnyalatú illetve sötétbarna hajú lányokhoz illik a leginkább és az Ebony, ami a nagyon sötét, már fekete hajúaknak ajánlott. Az alábbi képen láthatjátok az élethű színmintákat is:


Több dolgot is imádok benne a már felsoroltakon kívül:
  • Rendkívül tartós! Ebben a rettentő forróságban még egy izzadós-rohanós-arctörölgetős napot is kibír anélkül, hogy megmoccanna. Persze ha nagyon megszadiznám, kapargatnám a szemöldököm, akkor lejönne, de ki csinál ilyet, most komolyan?
  • Egy kevéske már elég egy szemöldök kitöltésére, így valószínűleg lesz még pár évem mire ez a két darab teljesen el fog fogyni
  • Könnyű zselés anyaga van, így a felvitele is egy álom! Én egy durvább sörtéjű, tömött, ferde ecsettel oszlatom el, ami tökéletesen megfelel a szemöldököm típusának.
Életem legjobb beruházása ez a termék, mostanra már a mindennapjaim részét képezni. Először féltem tőle, hogy nem tudom rendesen kitölteni a szemöldököm vele, de mára ez is elmúlt, nagyon belejöttem, szupergyorsan elkészülök már vele. Igaz, a biztonság kedvéért először mindig előtöltögetem kicsit a kedvenc YSL szemöldökceruzámmal és utána formázom a Dipbrow-val, így biztos, ami biztos, nem ronthatom el. ITT láthattátok olyan sminkem is, aminél ezeket használtam.


A víz + dörzsi kombó ezt teszi vele. Kétfázisú lemosóval könnyen lemosható.
Nem mondom, hogy mindenkinek ajánlom, mert kell hozzá egy bizonyos fokú kézügyesség és gyakorlat, hogy vékonyan, szálazva és a megfelelően formázva készítsük el vele a szemöldökünket, de szerintem egy jó ecsettel és egy kis gyakorlással pikk-pakk meg lehet tanulni ennek a használatát.

És hogy hol kapható? 

Nos én voltam olyan kétségbeesett, hogy az első adandó lehetőségnél lecsaptam a Cultbeauty-n ezekre a darabokra, ott viszont £6.95 a szállítási költség. A rendelésem másnapján kaptam hírlevelet a Beautybayről, miszerint már ott is kapható a Dipbrow, és ugye aki nem tudná, Beautybayen ingyenes a szállítás... Fogtam is a fejem rendesen, de hát addigra már kár volt ezen agyalni, már úton volt hozzám a rendelésem. Szóval Beautybay - ingyenes szállítás - gyors és megbízható érkezés. Ez a legjobb és legolcsóbb lelőhely a Dipbrow és az összes többi Anastasia Beverly Hills termékre.


Ti mit gondoltok erről a termékről? Tetszik vagy sem?