FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. szeptember 16., kedd

Picture Polish - Grace, Unicorn, Forget Me Not



Ismét új tagokkal bővült a Picture Polish készlete, és most már hazánkban is kapható a Nailland jóvoltából. Összesen 8 új lakk érkezett, amiket Edina már serényen le is tesztelt. A nyolcból hármat választottam magamnak a második körös készlet feltöltésen, mert ezek voltak azok a színek, amik a swatchokat elnézve, egyből levettek a lábamról. :)

Grace

Finom, elegáns és izgalmas. Ez a három szó jellemzi első ránézésre a Picture Polish "Grace" lakkját. A finom bababrózsaszín alapban holo csillámok úszkálnak, ezzel nem csak, hogy hétköznapokon is simán hordható, hanem az egyszerű lakkoktól még egy fokkal merészebb. Sosem lehet megunni. Nekem három-négy réteg kellett a tökéletes fedéshez, de meglepő módon nagyon gyorsan megszáradt a lakk két réteg felkenése között.






Unicorn

Komolyan gondoltátok, hogy kihagyom ezt a darabot az életemből? ;) Nos a Unicorn egyszerűen fantasztikus! A tengerzöld alapon, a rózsaszín glitterek és arany csillámok teszik ezt a darabot különlegessé. Azt mondjuk be kell vallanom, hogy az én ízlésem szerint még kerülhetett volna bele valami extra, de így sem panaszkodhatok. 3 réteg kellett a teljes fedéshez, gyorsan száradt, de a végeredmény kicsit göcsörtös, de egy jó fedőlakkal helyrehozható a felület simasága.







Forget Me Not

Azt hiszem a három közül, ez a lakk a legütősebb. Mindig is vágytam egy "nagyonkék" darabra, de a Forget Me Not minden várakozásomat felülmúlta. Egyrészt, mert egyszerűen világít a kéksége, másrészt pedig, mert az apró mikrocsillámoktól valami olyan elképesztően szépen sziporkázik, hogy nem győzöm bámulni. Kettő, de inkább három réteg nála az igazi, de ő is meglepően gyorsan száradt, viszont picit folyósabb is, mint az első kettő.





Mit gondoltok? Nektek melyik tetszik a három, vagy akár a mind a 8 új árnyalat közül? :)