FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. szeptember 14., vasárnap

Sigma "The Perfect Blend Kit" - Egy ecsetkollekció a tökéletes satírozásért



Még májusban megkeresett a Sigma Affiliate koordinátora, Vincy azzal, hogy volna-e kedvem képviselni Magyarországot a Sigma havonta jelentkező affiliate blogjának "Global Focus" nevű posztsorozatában. Természetesen boldogan igent mondtam a felkérésre, hiszen ez egy rendkívül megtisztelő feladat, ha ennyi neves, magyar beauty blog közül rám esik egy ilyen hatalmas, globális kozmetikai cég választása. Az interjú velem és az Urban Eve bloggerével, Viával júliusban már megjelent, IDE KATTINTVA pedig ti is elolvashatjátok, és megnézhetitek, hogy milyen sminket készítettem a Sigma egyik fantasztikus limitált palettájával, a RESORTtal.



Az interjút követően pedig még ajándékot is választhattam magamnak, így az F84 Angled Kabukira esett a választásom, mivel a laposan vágott F80 Flat Kabukit régóta használom és imádom. Bárkit sminkeltem vele, oda meg vissza volt a puhaságáért, én meg oda meg vissza vagyok tőle azért, mert gyönyörűen eldolgozza az alapozót/BB-CC krémet/púdert/stb. Szóval úgy gondoltam, az Angled Kabukival nem lőhetek mellé, és szerencsére ez így is történt. Remekül használható pirosításra, főleg a krémpirosítókat viszi fel gyönyörűen. Mikor megkaptam a csomagom, hatalmas meglepetés ért, ugyanis az Angled Kabuki mellett a "The Perfect Blend Kit" is ott lapult a dobozban! Rettentően örültem és örülök neki, mert ez a kollekció valóban kielégíti minden igényemet, ami a szemhéjpúder satírozását illeti.




A csomag 6 ecsetet tartalmaz, amelyek különböző funkciókat látnak el:


  • E32 - Exact Blend - Pici és tömött fejű satírozó ecset, ami még a kis helyeken is remekül működik.
  • E37 - All Over Blend - Nagy, vaskos ecset, ami remekül eltünteti a harsány vonalait a felvitt szeméjpúdernek.
  • E38 - Diffused Crease - A szemhéjráncba felvitt púder tökéletes elsatírozására született,
  • E39 - Buff and Blend - Hasonló, mint az E37, de ez nem olyan vastag és tömött szálakból áll. Ezzel jól el lehet a szemhéjpúdert dolgozni a szemhéj egészén, precízebb satírozásra is igazán alkalmas.
  • E48 - Pointed Crease - A szemhéjráncban használható ez az ecset. Engem még nem győzött meg, hogy miért is jó.
  • E71 - Highlight Diffuser - Ferde sörtéinek köszönhetően a szemöldökcsonton tökéletesen eldolgozhatóak ezzel a highlighter árnyalatok.
Ezek az ecsetek külön is kaphatóak, de ebben a kollekcióban sokkal jobb áron lehet őket kapni!



A 6 ecset közül egyedül az E48 - Pointed Crease nem jött be igazán. Nekem nagyon fura ez a megoldás, valahogy nem áll kézre és nehézkes ezzel a hosszúkás ecsetmegoldással dolgozni. Még azért nem adom fel, próbálgatni a fogom. A többi darab viszont egyszerűen tökéletes! Rendkívül puhák, jól kezelhetőek és egyáltalán nem hullik a szőrük. Egy álom velük dolgozni. Mostanra már a szegény MAC 217-es satírozóecsetem kicsit kiöregedett, így ez a készlet egy remek alternatíva helyette. 

Az ecsetek a Sigma honlapján kaphatóak, de talán olcsóbb megoldás, ha a Makeuplaza.com-ról rendelitek meg.