2011. október 6., csütörtök

Daily Make Up - Nubile

Tudom, már biztos unhatjátok a sok natúr sminket tőlem, de ígérem holnap igyekszem előrukkolni valami színes, Halloweent idéző kis érdekességgel :) Most viszont ezt a kis bejegyzést a Nubile paint potomnak "ajánlom", ezzel készítettem el a következő sminkem:


Ma rutin vizsgám volt (jelentem: ÁTMENTEM :)) ), utána pedig rohantam a suliba előadásra, tehát valami egyszerű, de mégis érdekes és szép sminket szerettem volna elkészíteni. A Nubile paint pot volt az alap, erre a Shale szemhéjpúdert vittem fel, majd az Avon supershock Plumful szemhéjceruzájával kihúztam a szemem, hogy kicsi színt is vigyek az egészbe. Az orcámra Benefit Georgia került, a számra a Kinda Sexy rúzs. Egyszerű, de nagyszerű. :)6 megjegyzés:

 1. hol van a shale? az enyémnek lilás-barnás színe van... a paint pot-on ennyire más a színe vagy csak a fotón nem jön át?

  VálaszTörlés
 2. zizitim: Shale-ből csak egy nagyon kicsit vittem fel 217-es ecsettel, csak épp, hogy legyen egy kicsi szín a paint poton, de mégis az domináljon inkább :) Ellenkező esetben nekem is barnás-lilás a szememen, ha többet viszek fel belőle, de számít nála az alap jellege is, mert teljesen máshogy viselkedik önmagában, meg egy színes alapon.

  VálaszTörlés
 3. Háááát akkor megérkezett a Mac rúzs listámra az 5. rúzs is, hello Kinda Sexyyy ;D :DDD

  Nagyon szép lett!Én is gondolkodtam, hogy beszerzem, de a Painterly nagyon hasonló és inkább maradtam a Treasure huntnál :)

  VálaszTörlés
 4. Csak ajánlani tudom, imádom ezt a rúzst!! :))

  VálaszTörlés