2011. november 10., csütörtök

WISHLIST - Karácsonyi kívánságlista

Karácsonyi kívánságlista

Amennyire gyűlölöm a telet, a hideget, a hóesést, mostanában annyira kezdem imádni (és várni) a Karácsonyt! Olyan jó érzés, hogy akármerre megyek, mindenhol folyik a készülődés, lassan elindulnak a karácsonyi vásárok, kirakják a kivilágításokat és mindenhol a "Jingle Bell Rock" és társai szólnak a hangfalakból. Úgy gondoltam, most már itt az ideje annak, hogy elkészítsek egy karácsonyi kívánságlistát, az aktuális vágyaimról. :) Kicsit furcsa lesz, de hát nem tehetek róla, ilyen vagyok. Csak remélem, hogy a Jézuska elolvassa ezt :D

 1. Csizma

  Igazából a képen látható kétféle fazonra gondoltam. Vagy egy magassarkúra vagy egy lapos talpúra, de mindenképpen térdig érjen. Már rég lemondtam róla ugyanis, hogy nekem bármikor is combközépig érő csizmám legyen, ugyanis elég rövidek a lábaim, nagyon hülyén néznék ki bennük. Viszont eddig nem találtam meg a tökéletes csizmát...kb. SEHOL. Szóval reménykedem, hogy a Joy napokon hátha belefutok egy hasonlóba.

 2. Chanel Illusion d'Ombre

  Ez a kis termék egyszerűen fantasztikus! Annyira pigmentált és gyönyörű, hogy kell nekem és kész!! Hirtelen nem is tudom, hogy melyik...talán az olívazöld, vagy a rózsaszín? Esetleg a gyönyörű ezüstös fehér? Lényegtelen, Jézuska, csak ott legyen a fa alatt!!

 3. Chanel Rouge Allure Velvet

  Ezen a télen majdnem minden márka kiad egy matt rúzsokból álló kollekciót. Hát nekem most ez jön be a legjobban. Annyira imádom a matt rúzsokat, gyönyörűek az ajkakon! Itt sem tudok választani a színek közül, hihetetlen! Nagyon sokszor ösztönszerűen a púderrózsaszín felé nyúlok, bármilyen rúzst kéne kiválasztanom, de most elgondolkodtam rajta, talán jobb lenne egy klasszikus vörös. Nem tudom, de bármelyik lenne, örülnék neki. 

 4. Marc Jacobs - Oh, Lola! 

  Miért érzek ekkora vágyat a Marc Jacobs parfümök iránt? Nem kérdés, azért mert isteni az illatuk! Imádom a virágos, gyümölcsös, friss illatokat, és az "Oh, Lola" pont ilyen! Kétségkívül a kedvenc parfümöm mostanában a "Daisy - Oh, so Fresh" ,de nem lenne rossz egy kicsit másféle Marc Jacobs illatot kipróbálni. :)

 5. Monster High babák

  Istenem! Vessetek meg, nevessetek ki, de nekem annyira tetszenek ezek a babák!! Utoljára szerintem 12 évesen "barbiztam", de azóta is megvannak a Barbie babáim, viszonylag jó állapotban. Aztán mikor megláttam a promo fotókat ezekről a gyönyörűségekről, elolvadtam...Tudom, hülyeség, de imádom, hogy ennyire eltérnek a megszokott tündi-bündi, csillogó, rózsaszín Barbie világtól! Nekem főleg a fehér hajú lányka kéne, Abbey (aki a Yetik szülötte), illetve Frankie, Frankenstein leszármazottja...vagy mindegyik? Jajj, miért ilyen nehéz választani? 

 6. MAC Ice Parade Snow Globe Eye shadows: Cool

  Elsőre nagyon izgatott voltam a Holiday kollekció miatt, de később, mikor láttam a teszteket, egyre jobban lelohadt az érdeklődésem. Viszont, mikor élőben láttam ezt a palettát, megállt egy kicsit a szívem. Gyönyörű színek vannak benne, a lila és a kék kombinációi valami mesések! És a kis hógömbbel a közepén el tudnék játszadozni :)

 7. Melegíthető hajcsavarók

  Tudjátok mennyire frusztráló, hogy kb. 1 órámba telik becsavarni hajsütővassal a hajam? Pedig legszívesebben mindennap ezt tenném, de hát kinek van ennyi ideje erre? Na, hát erre jó egy melegíthetős hajcsavaró készlet. Ezzel tuti, klasszikus hullámokat lehet csinálni az unalmas, egyenes hajból. (Jajj, azok az 50-es évek csodahullámai!) Nagyon megkönnyítené az életem :)

Na, hát ennyi az én kis kusza listám :) Nem fog ebből sok megvalósulni, de álmodozni attól függetlenül lehet. 


Nektek mit tartalmaz a karácsonyi kívánságlistátok?