2012. február 7., kedd

Kreatív Kedd - BollywoodIsmét itt van a következő Kreatív Kedd, aminek a témája nem más, mint a mesés India és a filmipar szerelmének gyümölcse, Bollywood. Nagy lendülettel álltam neki az ötleteléshez, mert ez egy olyan téma, amiben nem lehet rosszat alkotni :) Valami nagyon extravagánsabbat, nem a megszokott indiai sminket akartam elkészíteni, és mint mindig, most is érzésből csináltam az egészet, nem terveztem el egy részletet sem előre. Így valósult meg ez a kicsit tűzijáték szerű szemsmink, arany ajkakkal, a lehető legbronzosabb bőrrel. Próbáltam az indiai színvilágot belecsempészni a sminkbe, így nem maradhatott ki az arany, a bronz, a vörös, a rózsaszín és a zöld sem, de egy kicsi zöldes kéket is tettem bele. Az a szomorú, hogy megint csak a sötétben kellett fényképeznem, így alig látszik valami abból a színorgiából, ami a szememen volt, de azért remélem így is átjön az, amit elképzeltem. Legközelebb már igyekszem világosban befejezni és lefotózni a sminket, mert ez nem állapot :(A Többiek munkái:

Kriszti
Klaudia
Zsófi
Rita
Suzy

Vendégblogger: Emese


17 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszenek a színek, tiszta India érzés fogott el. :)

  VálaszTörlés
 2. A szádon mi van? Nagyon szép a színe. Meg az egész szép:)

  VálaszTörlés
 3. Júúúj. Nagyon nagyon tetszik. Nekem ez lehetetlen művelet lenne. :D

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen mindenkinek :)

  Kremy: A számon a Lime Crime Carousel Gloss Golden Ticket árnyalata van, és kontúroztam egy rózsaszínes Catrice szájkontúrceruzával :)

  VálaszTörlés
 5. Ismételten gyönyörű kreáció! :)

  VálaszTörlés
 6. Szép színes, fényes és az utolsó kép remek :)

  VálaszTörlés
 7. ah, nekem az első kép (Rólad, nyilván :) ) tetszik a legjobban. bár a fény egy kicsit zavaró, de a szemed...! csudajó! :)

  VálaszTörlés
 8. Hohóó..micsoda smink :)) Csodaszép :)

  VálaszTörlés