2012. március 30., péntek

Popsicle Blue - Kék és narancs "Cut-crease" sminkBe kell vallanom valamit: először ezt a sminket találtam ki a következő KK-ra, de végül úgy döntöttem, hogy ez nem igazán passzol a hét témájához. (Neem, nem árulom el mi lesz az ;)) Szóval inkább külön, saját sminkként rakom fel, és a KK-ra mást csinálok :)
Íme az elkészítésének a menete:
 • Először lealapoztam az arcom (Skin 79 Triple Function BB krém), majd ezután a NYX Jumbo Eye Pencil Milk árnyalatát kentem el a szemhéjam egészén a szemöldökömig.
 • Kék szemceruzával megrajzoltam a "cut-crease" alapját, majd különböző kék árnyalatokat vittem fel a külső V-be és a szemhéjránc közepéig, ügyelve arra hogy a kék a sötéttől a világosig színátmenetes legyen. Ehhez Make Up Factory kék quatro palettáját, egy H&M-es Hello Kitty palettát és a Sleek Circus paletta sötétkékjét, matt fehérjét és feketéjét használtam. Satír, satír, satír, ez a lényeg :)
 • Miután kész lettem ezzel, következő lépésként kikevertem egy halványnarancs árnyalatot és ezt vittem fel a szemem maradék területére.
 • Az alsó szempillatőnél szintén az egyik sötétkék árnyalatot használtam, szigorúan ügyelve arra, hogy csak a feléig vigyem a színt. Az alsó vízvonalat a Jumbo pencillel húztam ki.
 • Szemhéjtus, szempillaspirál, műszempilla, végül kis igazítás a szemöldökön
 • Mindezek után púdereztem az arcom, felvittem pirosítót és highlightert az orcámra (MAC Florida és Essence Shimmer Powder)
 • Az ajkamat Catrices szájkontúrceruzával kontúroztam, végül egy gyönyörű krémes, kicsit piszkos rózsaszín árnyalatú rúzst tettem fel. ( YSL Rouge Volupte - 29 Rose Opéra)

És íme a végeredmény:
10 megjegyzés:

 1. áh... csudaszép lett, nagyon tetszik. (:

  VálaszTörlés
 2. Szia! Remélem nem haragszol, meg ha azt mondom, hogy szerintem eddig ez a legszebb smink amit feltettél. Gratula!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen lányok, örülök, hogy tetszik nektek :))

  VálaszTörlés
 4. Annyira nyári hangulatom lett tőle, hogy az nem igaz. :D Gyönyörűséges!

  VálaszTörlés