2012. július 3., kedd

Catrice Coolibri Nectar Gloss - Gorgeous BlossomVolume 2. Mondhatnám ezt is, hiszen a Coolibri zsákmányom szétcincálásának második szereplője ez a szájfény lesz. Én meg is lepődtem magamon, hogy egyáltalán bekerült a kosárba ez a darab, mivel nem vagyok egy nagy szájfényes, utóbbi időben mégis felkeltették az érdeklődésem. Lehet nagy változások mennek végbe bennem, ki tudja :D


A Nectar Gloss megnevezés hangzásra nagyon megnyerő, tudásra viszont nincs benne nagy újdonság. Ezek a szájfények félig átlátszóak, magas fényűek és visszafogott színt ígérnek. Tetszik a csomagolás is, igazán kézre esik, elegáns, kicsike, így minden neszesszerben elfér. Az applikátor ecset jellegű, nem igazán tartom jól használhatónak, mivel eléggé időigényes ezzel a szájfény felvitele, többször kell belemártanom a  tubusba. Ez a kialakítás egy teljesen fedő folyékony rúzsnál megfelelő lenne, hiszen a kicsi ecset a precíz eloszlatásra tökéletes, de ilyen esetben, ahol erre egyértelműen nincs szükség, egy szélesebb, klasszikusabb formájú applikátor jobban illene.A szájfény számomra ennél ideálisabb nem is lehetne. Nem ragad, könnyű érzetet kelt, egész sokáig megmarad, és kicsit mintha hidratálná is az ajkam. A Gorgeous Blossom árnyalat egy halvány, visszafogott (csillogás mentes) rózsaszínes színt kölcsönöz az ajkaknak, minden alkalomra ideális viselet. Illata nagyon emlékeztet a régi idők szájfényeire, vaníliás-gyümölcsös egyébként, igazán kellemes, anélkül, hogy tolakodó lenne.

A "nektár szájfények" 4 féle színben kaphatóak, én a kékkel szemeztem még nagyon, ami viszont felkenve egy sima, átlátszó szájfény, a kék szín nem igazán vehető ki belőle, így ez nagy kihívást nem jelentett volna számomra. Azt kell mondanom, hogy ezzel a változattal viszont nagyon elégedett vagyok, tökéletes társ minden alkalomra, a nyár egyik kedvenc terméke lett számomra. :)