2012. július 21., szombat

Catrice Coolibri - Twist of Lemon körömlakk


Ez az utolsó Coolibri trendkiadásos poszt, amivel még adós vagyok, bár azóta már biztos le vannak fosztva a polcok, de a szerencsésebbek hátha találnak még 1-2 darabot ezekből a lakkokból. Most a Twist of Lemon árnyalatot mutatom be nektek, ami egy gyönyörű napsárga szín enyhe gyöngyház fénnyel.

Túl nagy körülírást nem igényel ez az árnyalat, a képen a szín rettentően élethű. Nekem nagyon tetszik, különösen ez a gyöngyház finish az, ami megfogott benne. Felvitele nagyon egyszerű, az ecset könnyen használható, állaga is teljesen rendben van. Egy problémám van vele: egyáltalán nem fed jól. A képen kb. 3 réteg van a körmömön belőle, de még így is látszanak a körömvégek. Tartóssága átlagos, rajtam 4-5 napot kibírt, de én nem vagyok mérce, általában rajtam jól bírják a lakkok. 

A csomagolásra nem is térek ki annyira, a képen is láthatjátok, hogy milyen szép ezekkel a kolibris mintákkal. Viszont rendesen gyűjti az ujjlenyomatokat.

Aki szereti a sárga színt, annak biztosan ez is tetszeni fog, igazán szép és különleges árnyalat :)


7 megjegyzés:

 1. Tudom,hogy most nagyon divatos szín, de magamon nem tudom elképzelni.

  Nagyon jó lett a blog új designeja :) Egyedi, letisztult, és jók a színek.
  Gratula.

  VálaszTörlés
 2. Hú, nagyon szééép színe van! :)

  VálaszTörlés
 3. Julianna Katalin Dörnyei2012. július 21. 11:54

  Hm, nem rossz, csak valahogy mégsem. De a sárgákkal mindig így vagyok, hiába van több is. :-) Azért szoktam őket hordani, mert legalább vidámak, és vidám ruhák illenek hozzájuk (igen, én a körömlakkhoz öltözöm :-))

  VálaszTörlés
 4. Ezt a lakkot nem tudtam az üzletben hagyni; pár hete kentem fel, nekem is feltűnt, hogy a három réteg ellenére még bőven átlátszott a fehér körömvég, ha úgy esett rá a fény :/ A tartóssága nekem viszont az extrém kategóriát súrolta: szombaton kentem fel és következő vasárnap már csak azért szedtem le, mert untam. Nem mondom, hogy minimális kopása nem volt, de semmi durva lepattogzás - ezen nagyon elámultam :)

  VálaszTörlés
 5. De szép színe van :)
  http://smileandsun.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 6. De szép színe van :)
  http://vogueandlife.blogspot.hu

  VálaszTörlés