2014. augusztus 9., szombat

Napsütötte bőr 4 évszakon át - Guerlain Terracotta 4 SeasonsSosem voltam a bronzosítók híve, mindössze egy Essence darabom volt, de az sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A nyár elején viszont megváltozott bennem valami, és elkezdtem kutatni a tökéletes bronzosító után. Ebben az időben találtam rá az egyik legszuperebb bronzosítóra a MAC limitált kollekciójának egyikében, amiről ITT már írtam is. Viszont a Dovex Kft. jóvoltából, kipróbálhattam egy igazi nagyágyút, a Guerlain Terracotta 4 Seasons bronzosítóját.


Mondanom sem kell, hogy ennek a terméknek minden porcikája a luxust sugározza. Bársony kis tokban érkezik, és mágneses zárral záródik ez a kompakt, amelyen megjelenik a Guerlain logó gyönyörű motívuma is. A 4 Seasons bronzosítók a leírásuk szerint az első olyan bronzosító púderek, amelyek a bőr barnaságához igazodnak egész évben. A púder négy részre van osztva, ami négy különböző intenzitású, matt bronzosító árnyalat, így ezeknek a színeknek a keverékével játszhatunk és emelhetjük ki arcunk legszebb részeit. Lényegében egy csomagoláson belül négy különböző árnyalatú bronzosítót kapunk. Szuper, nem?Na de milyen kombinációk útján lehet elérni az instant napbarnított hatást egész évben? 
Télen a felső kettő, világosabb árnyalat keverékét használhatjuk, nyáron az alsó kettő vegyítésével bronzosíthatjuk arcunk, tavasszal és ősszel pedig mind a négy színt összekeverve kapjuk meg a tökéletes árnyalatot. 

A púder rendkívül finom tapintású, egyáltalán nem porzik, így pont megfelelő mennyiséget lehet az ecsettel felvenni belőle. Hazánkban ötféle bőrszínhez kapható, én a 03 Brunette árnyalatút kaptam. Elsőre azt gondoltam, hogy rendkívül sötét lesz a bőrömre, de szerencsére tévedtem. Nagyon finom barnaságot kölcsönöz az arcomnak, jól építhető és egyáltalán nincs sárgás beütése. Egyetlen dolog, ami zavar benne az az illata. Rendkívül erős, öreges, nagymamás parfümszag lengi körbe, de szerencsére ezt az arcomon már nem éreztem. 

Szóval, hogy mi a verdikt? Ez egy valóban sokoldalú, jól kihasználható darab, aminek bár elég borsos az ára, de simán a tökéletes bronzosítók közé tudnám emelni, annyira nagyszerűen mutat a bőrön. Nagyban különbözik a MAC Aphrodite's Shell-től, így míg az fényesebb, ez inkább a mattabb vonalat képviseli, amivel akár kontúrozni is lehet az arccsontunkat. Azt mondanám, hogy ha biztosra akarsz menni egy rendkívül jó termékkel, és szereted az év minden szakában megőrizni vagy feldobni a barnaságod, akkor a Terracotta 4 Seasons árnyalatai közül válassz!

A terméket a Dovex Kft. bocsátotta a rendelkezésemre, de ez a véleményemen nem változtat!