2013. március 12., kedd

Kreatív Kedd - ElemekNem, nem távirányítóba tehető elemekről van szó, hanem a Földön található négy őselemekről. Ezek pontosan a föld, víz, tűz és levegő és ezek valamelyikéből kellett sminket alkotnunk. Totálisan nulla ihlettel indultam neki ennek a dolognak, és a végén kétféle sminket is csináltam, de egyikkel se vagyok maradéktalanul elégedett, ugyanakkor vannak benne jól elkészített részek is. Mindkettőben a közös nevező a tusvonal, és ez azért ilyen meghatározó, mert épp próbálgatom az újonnan szerzett Catrice gél tusom és egyszerűen imádom!! Könnyen kezelhető, krémes, gyorsan szárad és rendkívül tartós. Szóval ezzel kísérletezgettem és a tűz elemet céloztam be, de valahogy egyik verzióban sem lett az igazi. Mindenesetre a tusos bűvészkedés önmagában tetszik mindkettőben :) 

Most terméklistát nem írok, mert nagyon hosszú lenne, de ha valakit érdekel egyik vagy másik, annak szívesen válaszolok kommentben :)


1. verzió
2. verzió


A többiek munkái:


7 megjegyzés:

 1. Hú, nagyon ügyesek voltatok ma, a te alkotásaid is tetszenek! Nekem az elsővel sincs semmi bajom, a tusvonal nagyon ott van, de a második is gyönyörű!
  Nézegetem a képeket, de nem tudok kedvencet választani, örülök, hogy mind a kettőt megmutattad nekünk! :)

  VálaszTörlés
 2. húúú, Klairedelysnek volt a másodikhoz hasonló pillangós sminkje nemrég, jól néz ki:)

  VálaszTörlés
 3. bevallom, h nekem az első nem jön be, de a második tetszik! :)
  és az genyóság, ha elárulom azt is, h nekem inkább tavaszias a második, mintsem tüzes? viszont nagyon szimpi! ;)

  VálaszTörlés
 4. mindkettő nagyon szép, de nekem az első a kedvenc! mindig "elhiszem", hogy olyan alakú a szemed, amilyenre fested/kihúzod, nagyon ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 5. Júj az utolsó képen az valami mesés! :)))
  Nagyon ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés