2013. március 27., szerda

LAKKTESZT - S-he 181Ez a lakk is a múltkor kapott Dm csomag részét képezi, és ahogy ígértem, erről egy külön posztot csináltam. Mikor megláttam, hogy ezt a narancs lakkot kaptam, nagyon megörültem, mert nincsen ilyesmim még. (Hihetetlen, igaz?) Nos a fantázianév nélküli, varázslatos 181-es számot viselő darab egy igazi élénk narancssárga árnyalat, napbarnított bőrön kifejezetten jól mutat, ugyanakkor nem izzik olyan neonosan, hogy kiverje már messziről az ember szemét. 

Az üvege hál istennek teljesen kézre áll, a szögletes csomagolás ellenére jól záródik a kupakja. Vékony ecsetével teljesen jól lehet vele dolgozni a körmökön, maga a lakk pedig egyenletesen fed, már a második réteg tökéletesen eltakarja a köröm vonalát. Kicsit sűrűbb, mint amit szeretek általában, de nem volt gondom a használatával. Tartóssága engem kifejezetten meggyőzött, még a 4. napot is túlélte lepattogzás nélkül. Persze ez szerintem mindenkinél változó lehet, az én körmeim speciel jól bírják a lakkokat. 

Szóval mindent összevetve ez egy igazán nagyszerű termék, csak ajánlani tudom mindenkinek. Én teljesen meg vagyok vele elégedve.

9 megjegyzés:

 1. Na most gondban vagyok. A színe nagyon tetszik, viszont az eddigi s-he lakkjaim nagyon hamar pattogni kezdtek. Nem csak kicsit kopogatni, hanem csúnyán pattogni. Kérdés, hogy most változtattak valamit a formulán, vagy csak én és a s-he lakkok nem vagyunk kompatibilisek?

  VálaszTörlés
 2. Szép színe van, ha nem S-he lenne, annak jobban örülnék, így lehet, hogy kihagyom. De legalább végre kezdem értékelni a narancssárgát. :)

  VálaszTörlés
 3. Érdekes, az én S-he lakkom (egy citromsárga) kritikán aluli volt.

  VálaszTörlés
 4. nekem a 155-es holo lakk van meg a sh-e-től, és nagyon nagyon szeretem:http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/2013/02/s-he-155-rozsaszin-holo-lakk.html

  ez pedig egy gyönyörű, élénk szín, tavaszra *.*
  :)

  VálaszTörlés
 5. de jó színe van! az első kép vakuval készült?

  VálaszTörlés
 6. Nem, napsütésben :) A kamerámon nincs vaku :/

  VálaszTörlés
 7. nagyon jó képet csinál :) megkérdezhetem, hogy milyen gépet használsz? (de fura, hogy nincs rajta vaku :) )

  VálaszTörlés
 8. Sony HDR-CX115 , de ez egy videokamera, nem fényképezőgép, csak van rajta ilyen funkció is, hogy tud fényképezni, de nincsenek rajta komolyabb beállítások (lásd vaku). Jobb híján ezt használom, mert ezzel még elfogadható képeket lehet készíteni.

  VálaszTörlés