2013. május 16., csütörtök

Inspirációs lista 9.

Tudom, tudom. Mostanában elég csendes a PinkCandyPop környéke, de folyamatos pörgésben élek, a heteket napokként érzékelem, így rendesen elrohan az idő. Viszont most már tényleg igyekszem előre posztokat gyártani, lesz sok teszt is, szóval nem maradtok szellemi táplálék nélkül :) Előételként pedig a legjobb egy kis inspirációs lista elfogyasztása:

1.) Lime Crime Pop-Art poszter. Ha Lime Crime, akkor élénk színek. Ha élénk  színek, akkor pedig az én szívem olvadozik elfele.2.) Mert sellőkből sosem elég...3.) ...pláne ha rajzoltak és ilyen "valósághűen" vannak ábrázolva.
4.) És ha már sellők, akkor én csak ebben ropnám a víz alatt :)5.) KAWAIIII!! Az a Charlotte Olympia cipőcske az én lábamon is jól mutatna!6.) Kikimakeup egy istennő! Olyan alkotásai vannak, hogy elaléltok! Lessétek meg ITT.7.) Nicholas Kirkwood x Erdem. Kell ennél többet mondanom?8.) Boy meets Girl.9.) Channel your inner Marie Antoinette!10.) Hát nekem is ez jutott erről a címlapról eszembe: HOT, HOT, HOT!+1.) Hófehérkénél már party time van :D