2013. július 12., péntek

HÍREK - Astor és Rimmel Júliusi Újdonságok

Júliusban megint szuper újdonságok közül válogathatunk az Astor és a Rimmel háza táján!
A Rimmel egyik újdonságát, a ScandalEyes Retro Glam szempillaspirált a 60-as évek sminkje ihlette, melynek egyik védjegye, a dús, igéző szempillák voltak, ami Bambi szerű ártatlan tekintetet varázsolt viselőjének.A ScandalEyes Retro Glam spirál keféje homokóra alakú, így követi a szempillák vonalát, felfelé és kifelé emeli, ettől lesz igazi tágra nyílt tekintetünk. Ez a kefe a leírás alapján nagyon hasonlít a Lancôme Hypnôse Doll Eyes-hoz, amit én nagyon szeretek, ezért kíváncsian várom, hogy a Rimmel féle vetélytárs, hogyan fog beválni. :) A szempillaspirál mellé kapható lesz egy szemhéjtus is, a Scandaleyes Thick & Thin, ami filces hegyével tökéletesen vékony, vagy precíz vastag vonal húzható a szempillák tövében. Ja, és 24 órás tartósságot is ígér, kopás és fakulás nélkül.

A ScandalEyes Retro Glam szempillaspirál ajánlott fogyasztói ára 1999 Ft, a szemhéjtusé 1799 Ft.Szintén a retro jegyében született meg az Astor Big & Beautiful szempillaspirál család új tagja, a LovelyDoll, ami játékbabákat idéző pillákat varázsol viselőjének. Az innovatív "LovelyDoll" kefeforma és az új formula kettősének lesznek köszönhetőek az igéző, babás pillák. A formula kollagénben és növényi viaszokban gazdag, így ápolja és erősíti a pillákat, a kefe egyenes része felturbózza, a gömbölyded része pedig megemeli és íveltté teszi azokat.

Astor Big & Beautiful LovelyDoll szempillaspirál ajánlott fogyasztói ára 2699 Ft.

forrás: Astor Facebook

forrás: http://stylelovely.com

Persze a babás pillák mellé, csókos ajkak is dukálnak, ezt pedig az Astor másik újdonsága, a Soft Sensation Lipcolor Butter ajakápoló rúzs biztosítja. A 8 színben kapható ajakápoló rúzs természetesen rúzsceruza formában érkezik, 5 órán keresztül tartó mély hidratáltságot, továbbá intenzív, pigmentált színeket is ígér szuperfényes hatással.

A képen látható színek közül a következők érkeznek hozzánk:

 • 002 Loved Up
 • 008 Hug Me
 • 007 Delicate Lilac
 • 009 Burnt Rose
 • 012 Unguilty Pleasure
 • 005 Pretty Poppy
 • 015 Cheeky Cherry
 • 014 Amazon Chic


Ajánlott fogyasztói ára 2699 Ft.

Ti melyik újdonságot várjátok a legjobban?


3 megjegyzés:

 1. De ari a Lovely Doll ecsete :D :D Az Astor rúzs is nagyon tetszetős, a Pretty Poppy-ra beruháznék.

  VálaszTörlés
 2. megint a jó színek maradnak kinn.... árnyalatlanabbak vagyunk vagy mi?:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagy csak szerintük nem szeretik a színeket a magyarok :/

   Törlés