2013. december 25., szerda

Boldog Karácsonyt!Annyira gyorsan eltelt ez az év is! Hihetetlen, hogy 2014 áprilisában már a 3. évét fogja ünnepelni a blog, ami valami felfoghatatlan. Na de nem térek el a tárgytól, most úgy gondoltam, hogy karácsony alkalmával megosztok egy pár személyes jellegű képet a családi ünneplésről és egy sminket, amit karácsonyra terveztem egy teljesen más megközelítésben, de végül is körítés nélkül mutatom meg nektek. Az idei karácsonyt nagyon vártam, pedig sose voltam nagy karácsonyozó, de most annyira benne voltam a hangulatban és annyira jó volt. Valószínűleg jövőre már díszeket meg kis mütyüröket is veszek, hogy fokozzam a hangulatot, ehhez pedig imádom nézegetni a Pinteresten a különböző inspirációs fotókat. 

Egyébként az itt bemutatott képek az új géppel készültek, amit a kedvesemtől kaptam, és amelynek látványától még most is könnyekig hatódom, annyira váratlanul ért tőle ez az ajándék. Szóval nézzétek el, hogy nem éppen a legtökéletesebb a kivitelezésük, még gyakorolgatok rajta és tesztelgetem a beállításokat. 

Végezetül pedig ezúton is szeretnék mindegyikőtöknek boldog karácsonyt és örömökben gazdag újévet kívánni! :)


És íme a smink:
6 megjegyzés:

 1. Ahogy ránéztem a képekre, az ugrott be hogy úgy hasonlítasz valakire... és rájöttem: Hayden Panettiere.. :) Nagyon szép lett a smink!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, hát ez új, legtöbben Hayley Williamshez hasonlítanak :D Köszönöm :)

   Törlés
 2. Mennyei ez a smink, az a lila/indigókék pedig megadja neki azt az ütős plusszt, imádom! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Az első önarcképen nem a tipikus Nitus pofit látom, de nagyon bájos vagy! :) Boldog karácsonyt!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon különleges és csodaszép a sminked! A legutolsó kép pedig egyszerűen gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 5. Káprázatos a sminked, és a hangulatképek is nagyon tetszenek :) Szép volt ez a teríték és asztaldíszítés, no meg az a terülj-terülj asztalkám is :P

  VálaszTörlés