FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. január 2., csütörtök

BLOGSALE!





Sziasztok!

Hosszas kuporgatás után, Vikusz barátosnémmel összeraktuk minden szépségápolási cuccunk, amink van, de mégsem kell nekünk és közös erővel mától kezdve elindítottunk a PinkCanyPop BLOGSALE-t!!


Az eladásra bocsátott holmijainkat a PinkCandyPop Facebookos oldalán érhetitek el, a Blogsale mappában.

Főként körömlakk gyűlt össze rengeteg, de akad például MAC rúzs és pirosító, sampon, BB krém, sőt még parfüm is, szóval elég szép számban gyűltek össze dolgok, amiken nagyon szeretnénk már túladni. 

Ha érdekel titeket valamelyik, a PPC blogsale-en látott kozmetikum, akkor kérlek írjatok a pinkcandypopblogsale@gmail.com -ra, és megbeszéljük azon nyomban a részleteket.

Úgy döntöttünk, mivel nincs kapacitásunk 1-1 db körömlakk miatt egyesével személyes találkozókat szervezni, hogy a személyes átvételt kizárólag 1000 Ft vagy afölötti vásárlás esetén tudjuk megoldani, csakis budapesti vagy az agglomerációban élő lakosok számára, kizárólag budapesti helyszínen. 

A mappa folyamatosan bővülni fog az újabbnál újabb, eladásra szánt termékekkel, szóval érdemes lesz még visszanézni, lesz még sok szép minden. Remélem találtok kedvetekre való dolgokat ezen a kis online kirakodó vásáron. Jó nézelődést! :)