FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. április 24., vasárnap

Editorial - The Bridal Issue



Mindenki lázban ég áprilisban! Már boldog-boldogtalan tudja, hogy április 29-e az a nap, amikor az angolok munka helyett izgatottan otthon, a TV előtt ülve várják William herceg és Kate Middleton világraszóló esküvőjét, melyek szinte az egész világon közvetíteni fognak. Szerencse, hogy aznap nekem nem lesz sulim, így biztos követni fogom az eseményeket, már csak Kate titokzatos esküvői ruhája miatt is! A British Vogue ennek örömére májusi számában a boldog aráknak, és a mesés, habos ruháknak szánt a főszerepet. A címlap 3 különböző változatban jelent meg, melyeken felváltva Natalia Vodianova, Freja Beha Erichsen és Lara Stone hamvas arca virít.

Nem tagadom, én is ugyanolyan álmokat kergetek, mint a legtöbb hölgy társam: fehér színű csodaruha, hintó, kastély, 500 meghívott, rózsa, finom ételek, hajnalig tartó tánc. Ám már avval is tisztában vagyok, hogy ezeknek az óhajoknak meg van az ára, így ideje korán elhatároztam: egyszerű, kis esküvő lesz, nem fogok sok pénzt áldozni a megszervezésére, talán még a sminkem és a hajam is magam fogom csinálni, de egy biztos: nem fogok spórolni az esküvői ruhámon! Az biztos, hogy csak olyan ruhában megyek az oltárhoz, amiben 100%-ig királylánynak érzem magam :)

Na de térjünk vissza a Vogue-ra. Már több helyen is láttam, hogy kiposztolták ezt a bizonyos editorialt, amiben csodálatosabbnál csodálatosabb esküvői ruhákat vonultatnak fel a modellek tűzoltók, légikísérők, rendőrök társaságában. Talán a legjobban a Dior csoda és a Jenny Packham remekmű tetszik a legjobban. :)



Forrás: Ourfashion


És ha már esküvő, akkor sminkek: a Beauty rovatban tanácsokat adnak menyasszonyoknak a tökéletes esküvői look kialakításához egészen a hajtól a pirospozsgás arcig. Nekem az editorialban megjelenő sminkek is nagyon tetszenek, mindegyik modellen a bronzos szemsmink és a korallos, pinkes rúzs dominál, amik finomak és elegánsak, mivel egy ilyen eseményen inkább a visszafogottság az elsődleges. A következőkben összegyűjtöttem pár lookot a kifutókról, amelyek szerintem bármelyik menyasszony viselhet szégyenkezés nélkül a "Nagy napon".

Valention Spring 2011 Haute Couture



Burberry Spring 2011 Ready-to-wear

Versace Spring 2011 Ready-to-wear

Dolce & Gabbana Spring 2011 Ready-to-wear

Dolce & Gabbana Fall 2011 Ready-to-wear

Chanel Spring 2010 Ready-to-wear


Forrás: Style.com

Ezekből a képekből is lejön, hogy úgy gondolom, a minimális, visszafogott, kicsit bronzos, barackos-rózsaszínes smink a legideálisabb egy menyasszonynak, legyen az most vagy 10 év múlva. Végezetül pedig egy ideális beauty lista következik a fent látható sminkek elkészítéséhez:

wedding