FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. augusztus 31., szerda

Körömlakktenger - Catrice, S-he lakkok



Még pár héttel ezelőtt vásároltam ezeket a körömlakkokat, igazából kicsit elkapott a hév, és így lett a nézelődésből 3 szuperszép darab. Nem tudom elégszer elmondani, hogy ezek az új s-he lakkok egyszerűen fantasztikusak! Aki csak teheti, vegye meg innen a kedvenc színeit, mert nem lehet őket megunni!

Balról jobbra: S-he 270, S-he 315, Catrice 410 Pool Party At Night

Az egyik a Catrice 410 Pool Party At Night sötétkékje, ami szerintem baromi jól kombinálható fehérrel, így akár tengerészminta alapjaként is remekül alkalmazható. Nincs benne semmi csillám, és egy rétegben is szuperül fed. 



A két s-he lakk közül a világosabbik a 270-es árnyalat. Az üvegében egy sejtelmes nagyon élénk, szinte fehérbe átmenő világoszöld, gyöngyházfénnyel, a körmökön viszont inkább dominál a "zavaros" fehér szín, mint a zöld. Ennek ellenére ez egy gyönyörű lakk, a szolid hétköznapokra, vagy a nem túl hivalkodó körmök szerelmeseinek kiváló választás. (Ez a szín az Essie 2011 nyári kollekciójából, az Absolutely Shore árnyalat majdnem tökéletes "másolata" )



A szintén gyöngyházfényű zöld a találó 315-ös "nevet" viseli. Ennél is inkább az üvegben mutat jobban a szín, mint a körmökön, ugyanis ott kicsit világosabb, "seszínűbb", de szerintem, ha fekete alapra kennénk rá, jobban kijönne a zöldes, igazi fénye. Mindkét s-he lakk akár egy rétegben is jól fed, de igazából 2 rétegben mutatják meg milyenek is valójában. Nem mellesleg gyorsan száradnak, és egy szuper alap-, és fedőlakkal (Essence Better Than Gel Nails !!!) hetekig is kitartanak. :)