2012. május 14., hétfő

Project Pretty 4. forduló - Karnevál

Őszintén megmondom, ez volt az a forduló, aminél még az előzőnél is nagyobb kétségbe estem. Karnevál... mit kezdjek ezzel?? Nincs semmilyen extra dolgom, amit a sminkhez felhasználhatnék, és semmi épkézláb ötlet nem jutott eszembe. Az első smink, amit elkészítettem a katasztrófával volt egyenlő... de megmutatom nektek. Íme:

Ez a két értékelhető kép született, de egyszerűen kevés volt az én elvárásaimnak és tudtam, hogy a többiek trilliószor jobbat fognak csinálni az én kis béna indáimnál és pandamaci szemeimnél. Nem hazudok, de letargiába estem. A barátom volt az, aki nem hagyta, hogy elfajuljon a melankóliám, és Vikusz őszinte véleménye után megkaptam a löketet ahhoz, hogy elölről kezdjek mindent. Akkor megfogalmazódott bennem, hogy nem szabad olyanba belekezdenem, amihez nem értek. Az arcfestés ilyen. Nem értek hozzá. Nem tudok motívumokat rajzolni és eszméletlen aprólékos munkát végezni "szinte semmi" eszközzel. Szóval maradtam a kreatív sminkelésnél. Aztán jött az ihlet magától, mint a karikacsapás. Neon színek, villódzó fények, és mindezt az óarany árnyalat tetőzi be. Ez lett a mostani PP-s sminkem alapja. És így transzformálódtam át rút kiskacsából, neon színben pompázó dámává :)Ez az utolsó előtti forduló, ami eldönti, hogy ki az a 2, aki megmérettetheti magát a végső küzdelemben. Így megint csak arra kérlek titeket, hogy szavazzatok rám (Bartos Anita) ezen a linken keresztül: https://www.facebook.com/questions/426178090734341/?qa_ref=qd

A többiek munkáját pedig itt nézhetitek meg: http://livinpretty.blogspot.com/2012/05/project-pretty-4-fordulo-versenysminkek.html

Nagyon nagy szükségem van a szavazatokra, szóval minden egyes, a nevem mellé kerülő pöttyért irtó hálás lennék Nektek! :)

19 megjegyzés:

 1. Nekem már az első smink is nagyon tetszett, de a második sem rossz! A másodikban nekem kicsit túl kesze-kusza a szemsmink, viszont a száj... Te jó ég, az nagyon tetszik! Egyébként az összkép mindkettőnél nagyon jó, igazán tehetséges vagy! ^^

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon bejön az első verzió is :) talán egy icipicit jobban is tetszik.

  VálaszTörlés
 3. Nekem nagyon tetszik, irtózatosan kreatív vagy! Neked szurkolok, már ez elejétől fogva. Mindegyik sminked tetszett eddig. :D

  VálaszTörlés
 4. Döbbenetesen szép, mind a kettő :)

  VálaszTörlés
 5. Vikusz lesz az, akit megköveznek, mert mindenkinek az első tetszik :D amúgy meg mindkettő szuper, más nem is jöhet ki a kezeid közül! :))

  VálaszTörlés
 6. atyaég de irigyellek... nagyon tehetséges vagy.az elejétől fogva neked drukkolok és mindig rád szavazok :) kiváncsi vagyok hogy a legközelebb mit alkotsz mert tuti hogy ott leszel a fináléban ;)

  VálaszTörlés
 7. Azta, :((( hogy lehetsz ilyen ügyes :D:D ezt valakinek meg kell mutatni, valami sminkes fejesnek :D és már visznek a is a kifutóra és gyárthatod a jobbnál jobb sminkeket a csajoknak... Remélem te nyered a versenyt mert nagyon megérdemled!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm a kommentjeiteket, olyan édesek vagytok :)) Kifutó sminkesként szerintem azért nem lennék ügyes :D

  Mondjuk meglepődtem, hogy kicsit jobban tetszik nektek az első alkotás :O Úgy látszik ízlések és pofonok :)

  VálaszTörlés
 9. Az első karneválibb a második viszont jobban áll neked :)
  Viki

  VálaszTörlés
 10. a szád valami elképesztően jó a második sminken :) olyan gyönyörű vagy, hogy baszkiii :D
  (roni)

  VálaszTörlés
 11. Gyönyörű ismét, szerintem a magyar bloggerek közül messze te csinálod a legjobb sminkeket és valami hihetetlen érzéked van hozzá, hogy mi áll jól. Fantasztikus lett az első is, semmi béna nincs benne.

  VálaszTörlés
 12. Az első smink nekem is sokkal jobban tetszik. Minden fordulóban rád szavaztam, de ezen most tényleg kicsit érződött, hogy nem tudtál mit kezdeni a témával, valahogy nem lett az igazi. De ettől még nagyon szép, igényes sminket készítettél, rád szavaztam mert ahogy előttem írták Te vagy a legjobb, neked kell megnyerned ezt a versenyt.
  Tündi

  VálaszTörlés
 13. Mindig a padlóról kell összeszedegetnem az állam, amikor a Te blogodat nézem. Iszonyatbrutálisanjó amit csinálsz és gyönyörű arcod is van hozzá.

  A versenyben eddig minden fordulóban Rád szavaztam, megérdemelnéd az első helyet. Szurkolok!

  VálaszTörlés
 14. Nagyon-nagyon jó lett. Nekem a második tetszik, de tény hogy az első sem semmi :D

  VálaszTörlés
 15. Úúúú, az első nekem félelmetes volt és nem is tetszik, ez a második megint szuper. Ejjj Nitu, Vikivel feladjátok a leckét! :)

  VálaszTörlés
 16. az tény, h az elsőn vadabb a tekinteted, de nekem jobban bejön a 2. kis vidám színes.

  Olyan ügyes vagy :)

  VálaszTörlés
 17. úúú pedig az első is szuper lett *-* Neked szurkolok <3

  VálaszTörlés
 18. Ez egyszerűen gyönyörű! Az első is elég vad, de a második egy cukorkafelhős álom. Tudom-tudom karnevál, de nekem a cukorkaszínek tűntek szembe először:) Szavaztam Rád!

  VálaszTörlés
 19. Mind a kettő nagyon szép munka.Nekem a második jobban tetszik.

  VálaszTörlés