2013. január 26., szombat

Glistening HoloA China Glaze karácsonyi kollekciója összességében nem volt igazán meggyőző, egyetlen egy lakkot kivéve. Ez a Glistening Snow, ami apró glittereket és holografikus csillámokat tartalmaz és a végeredmény ez a gyönyörű, ezüstös sziporkázás, pont mint a frissen leesett hó napsütésben. Már alig vártam, hogy kipróbáljam ezt a lakkot és már el is képzeltem, hogy mivel fogom párosítani: az Essence Hello Holo-val.

Mivel nem bíztam a 100%-os fedésben, ezért alapszínként a Color Club Fashion Addict lakkját használtam, erre jött kb. 2-3 réteg Glistening Snow és szintén 2 réteg Hello Holo, végül a fedőlakk. A végeredmény: szemkápráztató! Szó szerint! A fényben egyszerűen gyönyörűen tündökölt a körmöm, alig bírtam levenni róla a szemem. Biztos, hogy meg fogom még csinálni ezt a kombinációt, mert nagyon tetszik. 

A Glistening Snow önmagában ezüstös színű, de a lilás holografikus alap egy enyhe lila színezetet adott neki, az egész csillogását pedig teljesen felturbózta a Hello Holo. Akinek megvan mindkét lakk, feltétlenül próbálja ki, mert nem fog csalódni, ha egy kis csillogásra vágyik!
6 megjegyzés:

 1. Wow, gyönyörű tényleg! :)
  Fagyos de nagyon fantasztikus! *.*

  VálaszTörlés
 2. Ez valami eszméletlen gyönyörű :) és a gyűrűd....awwww :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép! Kicsit hasonlít így felkenve az én holo lakk-kombómra... Kukkantsd meg, ha van kedved! :)

  http://sminktukor.blogspot.hu/2013/01/holo-korom-flormar-essence.html

  VálaszTörlés
 4. Nem vagyok nagy holo-fan, de ez nagyon tetszik. És a gyűrű is király :D

  VálaszTörlés