2013. január 4., péntek

The 31 (Day) Week Nail Challenge - 1. hét: PIROS
Már nagyon régóta szerettem volna belekezdeni ebbe a kihívásba, de a sulis elfoglaltságaim és a munka mellett nem volt rá egyszerűen időm. Emellett ezer éve tervezem, hogy egy kicsit több időt foglalkozni körmös dolgokkal, így végre itt az ideje, hogy belevágjak ebbe és ehhez a 31 napos körmös kihívás nagyon is ideális :) Igaz, nem hiszem hogy képes lennék naponta lemosni és újrafesteni a körmeim, így sokakhoz hasonlóan én is 31 hétre fogom ezt a kihívást osztani  és ezzel egy "mini" sorozatba is belekezdek egyúttal.

Az első nap hét témája a piros körmök. Én nagyon nem szeretem a pirosat, ruháim közül is talán 1 piros pólóm van, körömlakkok terén szintén. Ha piros, akkor én inkább a bordót kedvelem a leginkább ebben a kategóriában. Egyedül a számon tudom elviselni a pirosat, ott viszont nagy kedvencem ez az árnyalat.

Ezt a kihívást nem nagyon vittem túlzásba. Az NYC 131 Chelsea Cherry árnyalatát használtam, majd ezt feldobtam a Lovely Moulin Rouge kollekció egyik csillámos lakkjával. Igazából egyáltalán nem lett valami extra, úgy érzem a többi témát jobban tudnám kivitelezni.

6 megjegyzés:

 1. Én is mostanában tervezem, hogy belekezdek ebbe a kihívásba :)

  VálaszTörlés
 2. Én most az 52 hetes kihívásba kezdtem bele ;)

  Nagyon szép ez a manikűr! :)

  VálaszTörlés
 3. @Vikii nahát, olyan is van? :)

  VálaszTörlés
 4. Bizony :D Úgyérzem, így hamar eltelik az év, hiszen nagyon várom mindig a következő hetet, mert olyan témák vannak benne h: Kaja által inspirált köröm, Krimi film inspirált... szóval fel vannak adva a leckék :)

  Lehet még jelentkezni, ha bevállalod :DD

  VálaszTörlés
 5. @Vikii Emellett már nem hiszem, de majd max kitöltöm egy 21 hetes kihívással ha ennek vége :D

  VálaszTörlés
 6. Én is végigcsináltam ezt, Augusztusban, minden nap új köröm. Klassz volt. :)
  http://lakkfan.blogspot.hu/p/31-napos-korom-kihivas.html

  VálaszTörlés