FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. március 18., kedd

2014 tavaszi-nyári Guerlain újdonságok



Múlt hét csütörtökön egy izgalmas sajtóreggelire voltam hivatalos, ahol a finom falatok mellett, a Guerlain újdonságaival is megismerkedhettünk. Az esemény fő attrakciója viszont a Guerlain népszerű illatának a La Petite Robe Noire (röviden: LPRN) legújabb variánsa, a La Petite Robe Noire Couture. A részletes előadásban a legjobban az tetszett, ahogy kommunikálják az LPRN illatokat. Mindhárom más-más kis feketét jellemez, így illatok helyett szabásvonalak, kiszerelés helyett méretek, illatváltozatok helyett gardróbról beszélünk.





A LPRN Couture üvege nagyon egyedi, elegáns és ízléses, rövid, pörgős szoknya helyett viszont igazi Angelina Joli-s felsliccelt, hosszú ruha jelenik meg az üvegen. Az illata virágos-fás jegyeket tartalmaz, ami számomra először nagyon furcsa volt, de ahogy lecseng az illat, úgy válik egyre izgalmasabbá. Nem tudom még eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, majd egy hosszabb tesztelés után leírom róla a véleményem. Az esemény során volt egy kis kvíz is, amin a mi asztalunk, a Blogtaktus csapata (Évi, Judit, Szandra, Magdi és én) lett a befutó, így választhattunk egyet a LPRN kiegészítő termékek közül: tusfürdőt, testápolót vagy deot.




Következő körben megismerkedhettünk a Super Aqua termékcsalád legújabb tagjaival. A Super Aqua -Serum nem csak öregedésgátló, de megfelelő hidratálást ad a bőrnek, ami könnyed, komfortos textúrával párosul. Ehhez tartozik még a Super Aqua-Créme nappali és éjszakai változatban. Mi a nappali krémet próbáltuk ki, de azt tapasztaltuk a  lányokkal, hogy túl tömör és nehezen felszívódó egy nappali krémhez képest. Viszont az illata isteni, ahogy a többi Guerlain termékeké is. 

A család legújabb tagja még a Super-Aqua-Serummal töltött BB krém, ami két árnyalatban (light/medium) lesz kapható a parfümériákban. Az ígéretek szerint nem csak a nap elleni védelemmel van felvértezve, hanem azonnali hidratálást is nyújt. A csomagunkban lapult egy BB krém is, viszont legnagyobb bánatomra a sötétebb verziót kaptuk, így nem hiszem, hogy ki tudom teljes mértékben használni és tesztelni ezt a terméket. Nagyon sajnálom, mert mikor kipróbáltam a kézfejemen, beleszerettem a textúrájába.




Az utolsó újdonság pedig a Terracotta bronzosító vonal kibővítése volt. Az egyik újdonság a Terracotta Joli Teint alapozó, ami napsütötte ragyogást és védelmet ad a bőrnek, 5 árnyalatból pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Erről bővebben majd egy hosszabb teszt keretein belül írok. ;) Kapható lesz még a már ismert Terracotta Bronzing Powderek, a Terracotta 4 Season és a Terracotta Light bronzosító púderek, amik üde ragyogást és napsütötte hatást adnak az arcbőrnek és egy napozás utáni krém is.

Nagyon kellemes volt ez a pár óra, amit ott tölthettem, ezúton is köszönöm a Guerlain csapatának a meghívást és az élményt. :)