2014. március 4., kedd

Catrice Khol Kajal - Blues Willis & Too Cool For PoolNem tudok leállni, számomra ez a tavasz nem a pasztelles cukorka színekről, hanem az intenzív zöldekről, lilákról és kékekről fog szólni, ami a szemsminkeket illeti. Mikor körbenéztem a Catrice legújabb szortimentje között, ezen a két szemceruzán akadt meg a tekintetem, amik szinte ordították, hogy "ITT A TAVASZ, VEGYÉL MEG!" Az egyik a kék és a lila határán mozgó Blues Willis, a másik pedig a mentazöld Too Cool For Pool. 


Mindkét árnyalat matt finishű és rendkívül krémes, hűen a "khol kajal" megnevezéshez (a kajal/khol elnevezésű termékek sokkal puhábbak, krémesebbek, mint a "sima" szemceruzák). Nem tudom ki hogy van vele, de jobban szeretem az ilyen típusú ceruzákat még akkor is, ha a tartósságuk nem is a legjobb. Mert hát itt ez a helyzet. Amennyire tökéletes a felvitelük, annyira egy horror a strapabíró képességük. Ugyanakkor ezek a ceruzák sokkal inkább alapként funkcionálnak a legjobban, mint tusvonalként, és egy jól megválasztott szemhéjpúderrel együtt remek párost alkotnak.Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a két darabra, mert már egyrészt egy ideje égek a vágytól, hogy beszerezzek egy mentazöld szemceruzát, pontosabban A mentazöld szemceruzát a Stila Turquoise árnyalatának képviseletében, másrészt pedig ez a "világos blurple-lilakék" az álmaim netovábbja. Szóval mindketten tökéletesen kielégítik az idei divatszínek iránti rajongásom.Áruk kb. 600 Ft körül van, és már kaphatóak a Catrice állvánnyal rendelkező Rossmann és Müller drogériákban.


9 megjegyzés:

 1. Jaj, a zöld gyönyörű! Már alig várom, hogy hazamenjek áprilisban Magyarországra, mindenképpen kívánságlistás!
  600 Ft-ot még akkor is megér, hogyha nem túl tartós... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így gondolom ;) Szerencsére állandó termékekről van szó, így bármikor bepótolhatod a "lemaradást" :)

   Törlés
 2. Nituuuu! Ilyenkor vérzik a szívem, hogy nincs a környéken olyan drogéria ahol van Catrice állvány :( Iiisteniek ezek a ceruzák, még ha nem is strapabíróak, kívánságlistás darabok voltak, de most már biztos vagyok benne, hogy megveszem őket, köszi a tesztet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen, örülök, hogy már ezzel is segíthettem a pénztárcád karcsúbbá tételében :D Mivel állandó termékek, így bármikor bepótolhatod a bevásárlásukat hálisten ;)

   Törlés
 3. A lilát már megvettem de szerintem a zöld is hamarosan követi majd. Nagyon eltalálták ezt a két színt, gyönyörűek.

  VálaszTörlés
 4. Ugye csinálsz vele sminket? :) Annyira megnéznélek "bennük" :)

  VálaszTörlés
 5. A Stila szemcerkába én is szerelmes vagyok! :P

  Én is sminket követelek velük! :D

  VálaszTörlés
 6. Azok a szíííínek!!! *-* uramisten. Pasztell tavaszt ide nekem most!
  Amúgy meghívtalak egy játékra, ha van kedved kitölteni. :)
  http://fashionmonstersblog.blogspot.hu/2014/03/lets-know-each-other.html
  XXX
  Poppy

  VálaszTörlés