2011. szeptember 28., szerda

LEZÁRVA - Nyereményjáték!!!

Eljött az idő, hogy bejelentsem, hogy elindult az első nyereményjáték a blogomon! Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit ajándékozzak és úgy döntöttem, hogy próbálok kicsit a tematikus vonalon haladni, így választottam témának az őszt. Viszont ez nem lesz egy hétköznapi játék, ugyanis nem egy, hanem két nyertest fogok sorsolni!

Az első nyertes nyereményeit az ősz trendszínei ihlették, így próbáltam egy olyan szettet összeállítani, amivel divatos, őszi sminket készíthet magának a szerencsés. Az ajándékok a következők:


 • 1 db Catrice Bohemia Limitált Kiadású körömlakk - "Bring Me Terra Copper!" árnyalatban
 • 1 db Catrice szemhéjpúder paletta "010 - The Season's Must Have" árnyalatban
 • 1 db Manhattan Long Lasting Gloss Glide szájfény - 56G (csillámos nude) árnyalatban
A második nyertes pedig egy Dolled Up Factory -s teás csészés gyűrűt nyer!! Ez a kis gyűrű, még a legesősebb, legszürkébb őszi napokba is varázsol egy kis vidámságot. :)A játékban való részvétel menete így ezáltal egy kicsit bonyolódott, mivel két helyen zajlik egyszerre:

Az első ajándékcsomag megnyeréséért a következőt kell tenned:
 •  Iratkozz fel a blog olvasói közé (Rendszeres olvasók menüpont - Feliratkozás webhelyre gomb)
 • Mondd el mit jelent számodra az ősz, majd írd le ehhez a poszthoz kommentben, ebben a formában: "Az ősz számomra ...... (saját gondolatod)"
A második ajándékért pedig csak ennyi a dolgod:
A nyerteseket a random.org -on fogom sorsolni, külön-külön! Nagyon fontos, hogy csak 1(!!) kommentet írjatok mind ide, mind a Facebookos kép alá. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak az egyik vagy csak a másik játékban játszattok, akár mind a kettőben részt vehettek, de szigorúan csak 1-1 kommenttel. :)

A játék szeptember 28-től október 12-ig tart!


Sok sikert!!

49 megjegyzés:

 1. Az ősz számomra sárga falevelek, gesztenyeszedés, csizma, bőrkabát, sál, séta a hulló falevelek alatt, forró tea a Duna parton.

  VálaszTörlés
 2. Az ősz számomra: a kőszínházi szezon kezdete (enyhén színházfüggő vagyok :D), a vörös-sárga levelek/avar, a hűsítő szellő, a helyes bokacsizmák és a finom kötött pulcsik időszaka :).

  VálaszTörlés
 3. Az ősz régebben azt jelentette nekem, hogy kezdődik a suli, ami nem csalódottá, inkább izgatottá tett. A mai napig is imádom az őszt. Eső, lehulló falevelek, csodaszép színek és a legtökéletesebb hőmérséklet.

  köszi a játékot!:)

  VálaszTörlés
 4. az ősz nekem egy színkavalkád.

  VálaszTörlés
 5. Az ősz számomra a legjobb illatú évszak, száraz falevelek ropogása a csizmám alatt, pulóverek és meleg tea.

  VálaszTörlés
 6. Az ősz számomra a rengeteg eső és ború. Nem szeretem, sokkal inkább tavasz párti vagyok. Bár mostanában nem nagyon van ősz...

  VálaszTörlés
 7. Az ősz számomra az egyik kedvenc évszak. Szeretem benne a vásárokat, sült gesztenyét...

  :)

  VálaszTörlés
 8. Az ősz számomra az esti teázások, forró csokizások kezdetét jelenti. :) Szeretem az illatát és a jellegzetes színeit is. :)

  VálaszTörlés
 9. "Az ősz számomra sok mindent jelent. Jelenti a színes faleveleket, a reggeli ködöt, a karamellás tejet az először befűtött kályha mellett, a hűvösebb időt, hogy a kutyám játszhat a falevelekben, amiket nagy nehezen összesöpörtünk, hogy újra elkezdődik az egyetem, és ilyenkor már komolyan elkezd bennem munkálkodni, hogy már nem kell olyan sokat aludni karácsonyig. És nekiállok visszaszámolni. "

  VálaszTörlés
 10. Az ősz számomra kettős érzéseket vegyítését jelenti. Visszaülni az iskolapadba, tanulni, de hétvégente újra szabadnak lehet lenni és a szép színes levelek között sétálgatni :) Kevés esővel az egyik legszebb évszak :)

  VálaszTörlés
 11. Az ősz számomra az iskolakezdést jelenti, amit idén nagyon vártam. A kellemes őszi időt, amikor lehet jó nagyokat sétálni és gyönyörködni a színes levelekben, de amikor estefelé már lehűl az idő jól esik a vacsora mellé a forró tea, ilyenkor jó "kuckózni". És ősszel van a szülinapom is, szóval mindig valami új kezdetét veszi. :)

  VálaszTörlés
 12. Az ősz számomra a szülinapomat jelenti, valamint vegyes érzéseket hoz elő: egyrészt vége a nyárnak, egyre hamarabb sötétedik, el kell csomagolni a szandikat és ködös-saras időben semmi kedve az embernek kimozdulni. Másrészt viszont újra egyetem, újra együtt lehet lenni a barátokkal és nagyokat bulizni. Az idei ősz eddig tetszik, mert még megmaradt a jó idő, és még sincs kánikula.Háát ennyi.=)

  VálaszTörlés
 13. Az ősz számomra a legcsodálatosabb hónap mind közül, imádom a reggeli hűvös ködös ébredéseket, a csodás színes levelekkel borított parkokat,hogy gyorsan sötétedik mert imádok sötétben sétálgatni, hogy hamarosan lehet kapni forralt bort, kürtös kalácsot, lehet sminkelni és nem olvad le :P a nagy melegben.Egyszóval imááádom

  VálaszTörlés
 14. Az ősz számomra a lehulló színes falevelek, a forrócsoki és gyümölcstea, a kötött garbó, a reggeli dér, az élénk rúzsok és sötétebb sminkek időszaka! :)

  VálaszTörlés
 15. MakeupCakes néven követlek, és:

  "Az ősz számomra a számvetés, a lassítás ideje. Nagyon szeretem az olyan októberi-novemberi reggeleket, amikor már érezni a tél közeledtét, a kicsit csípős hideget. És persze az ősz színet is szeretem, ilyenkor a legszebb az erdő. :)

  VálaszTörlés
 16. Számomra az ősz egyelőre inkább a nyarat jelenti az időjárás miatt, amúgy a meleg ruhák előszedését, a sálakét, az esti összebújós teázásokét/kakaózásokét, meg a zoknikét :)

  VálaszTörlés
 17. Az ősz számomra az elmúlást jelenti, hideg sötét reggelek és éjszakák..viszont a színeit szeretem:)

  VálaszTörlés
 18. Az ősz számomra a szél által kergetett faleveleket, a forrócsokit, az esőt és a negyedéves vizsgák közeledtét jelenti. :D

  VálaszTörlés
 19. Ősszel előkerülnek a kedvenc sálaim a szekrényből, a kedvenc bögréim és a legfinomabb teáim a konyhából, és a kedvenc rúzsaim a sminkesládikámból :)

  VálaszTörlés
 20. AZ ősz számomra a filmezős, forrócsokis időszak kezdete. :)

  VálaszTörlés
 21. Az ősz számomra a kedvenc évszakom jelenti. A se túl meleget, se túl hideget. A fák tarka színeit. A délutáni forró teákat. A forró csokit. A kedvenc pulcsim és sálam. A korai sötétedést. Valamint mindig figyelmeztet, hogy ismét elmúlt egy év. :)

  VálaszTörlés
 22. Az ősz számomra: a gyönyörű színek időszaka. Újra találkozok az egyetemi barátokkal, szabadon bulizhatunk, mert még messze a vizsgaidőszak.:)

  VálaszTörlés
 23. Az ősz számomra a pihenést, és a színek kavalkádját jelenti.

  VálaszTörlés
 24. Az ősz számomra a fáradtságot jelenti, mivel sulikezdéskor a tanulás miatt jóval kevesebbet alszok.

  VálaszTörlés
 25. Az ősz számomra: azt jelenti, hogy ismét nő eggyel az évgyűrűim száma. :D

  VálaszTörlés
 26. az ősz számomra a megújulás évszaka :) imádom,mikor a fák lehullajtják leveleiket,felkészülve a télre :) nekem az ősz a mindenem,én akkor érzem magam igazi nőnek :) a színek,formák... csoadszép :)

  VálaszTörlés
 27. szia. hollywood-dreams néven követlek
  számomra az ősz anévnapomat, a sulikezdést, a jó sok falevelet és sétálást jelent. :) köszi a játékot. :)

  VálaszTörlés
 28. Az ősz számomra a kellemes időt jelenti. Már nincs túl meleg, de még nincs itt a várva várt tél. :) És imádok ősszel fotózni, minden olyan izgalmasan színes.

  VálaszTörlés
 29. Szia! :) Thündérke néven követlek.

  Az ősz számomra új időszakot jelent, mivel ismét egy fél év kezdődik, melegebb ruhák elővétele, gardrób felfrissítése, készülődés a zord hideg télre :)

  VálaszTörlés
 30. Az ősz számomra a megnyugvást, lassítást jelenti. Nyáron szeretem a pörgősebb napokat, ősszel pedig olyan jó otthon ülni egy forró teával és a kedvenc sorozatommal.

  VálaszTörlés
 31. Szia! Annabelle néven követlek

  Az ősz számomra a kedvenc évszakom,imádom a lehullott,megsárgult faleveleket,az sem nyomaszt,hogy egyre rövidebbek a nappalok és örülök,hogy vége a kánikulának :D

  VálaszTörlés
 32. Az ősz számomra valaminek a végét és egyben a kezdetét jelenti.. egy átmenet. Ilyenkor felkészülök mindenre, főleg a tanulásra és persze a hidegre minden téren..

  VálaszTörlés
 33. Az ősz számomra színes faleveleket,meleg ruhákat,hideg reggeleket és estéket,diót és mogyorót,gumicsizmaszezont és korai sötétedést jelent.

  VálaszTörlés
 34. Az ősz számomra hűvös szeleket, forró teákat és meleg plédeket jelent.

  VálaszTörlés
 35. Az ősz számomra valaminek a halála és valaminek a kezdete.

  VálaszTörlés
 36. Az ősz számomra a találkozások évszaka. Tavasszal véget ér az iskola, és aki messze tanul nem látja egy darabig barátait, iskolatársait. Ősszel kezdetét veszi egy új tanév, és visszatérnek a rég nem látott ismerősök. A nap már nem süt olyan melegen, de mégis az utcákon sétálva egy-egy árnyékból kilépve örömmel és nyugalommal tölt el a néha-néha előbújó napsugár melegsége. Minden évszaknak meg van a maga szépsége. Ősszel a falevelek piros és sárga színben pompázva gyönyörű látványt nyújtanak. Ilyenkor szeretek az erdőben sétálgatni, mert minden olyan gyönyörű és színes.Nagyon szeretem az őszi záport,mert megtisztítja és frissíti a levegőt.

  VálaszTörlés
 37. Az ősz számomra az egyik legkedvesebb évszak. Van benne valami leírhatatlan. Ahogy jönnek a hűvösebb napok elkezdek kutatni valamit, ami felmelegít belűről.. Jöhet a sál, a boros tea, a hagymaleves, a pokróc, a szomorkásabb zenék.. Egyszerűen imádom minden percét.:)

  VálaszTörlés
 38. Az ősz nekem a színek , időjárásváltozás , sulis időszak megtestesítője . A falevelek színei varázslatosak és változatosak lesznek .

  VálaszTörlés
 39. Az ősz számomra az avarban gázolás, a sült gesztenye illata, gyertyagyújtás, forró tea, eső, barátságos melankólia és várakozás.

  VálaszTörlés
 40. Az ősz nekem sárga, barna, levél, boldog, recsegős, komótos, ideális.

  VálaszTörlés
 41. Az ősz számomra a betegség(ek), a hideg idő, a begubózás, a nyirkosság kezdetét jelenti, határozottan kijelenthetem, hogy utálom. :(

  VálaszTörlés
 42. Az ősz azt jelenti, hogy vége a végtelen hosszú nyárnak és ismét rendezettebb életet kell élni.
  Szeretem a színeit, hogy végre kicsit bebugyolálhatom magam sálakba és kabátba, ilyenkor lehet igazán várost járni, a mézes teát, és szeretek a falevélhalmokba dőlni.

  VálaszTörlés
 43. Az ősz számomra a színeké és a változatosságé, pl. simán járhatok még kiscipőben, olykor szandálban, de akár már előkotorhatok a csizmát is, ha úgy tartja kedvem. Szeretem benne, hogy rugdoshatom a gesztenyéket, ill. hogy ehetek is finom sült gesztenyét.

  VálaszTörlés
 44. Az ősz a kedvenc évszakom. Szeretem a melankóliáját, az illatait, a színeit. Megfoghatatlan hangulata van. Bensőséges, intim. Ez a várakozás időszaka is, hiszen az év legszebb ünnepe is egyre közelebb kerül hozzánk. Vártam már az őszt! :)

  VálaszTörlés
 45. Az ősz számomra elhoz mindent, amit szeretek: színeket, ízeket, illatokat, látványokat, hangulatokat és érzéseket.

  Az ősz a kedvenc évszakom! : )

  VálaszTörlés
 46. Az ősz számomra a kedvenc színeim kavalkádját jelenti: barna, olívazöld, bézs.
  Akár ruhában, akár sminkben, kiegészítőben.
  A hideget nem szeretem, de azért egy napsütéses nap kárpótol a hideg miatt.

  VálaszTörlés
 47. Az ősz számomra a nyár egy kellemesebb kiadása, amikor napközben is simán mászkálhatok, és jól érzem magam a bőrömben. Imádok sálat hordani és dzsekit, úgyhogy számomra az ősz (és a tavasz) az ideális évszak :)

  VálaszTörlés
 48. Az ősz számomra azt jelenti, hogy újra együtt lehetek minden nap a kicsit lökött, de imádnivaló osztálytársaimmal, este forró barackos teát ihatok a kedvenc Csipkerózsikás bögrémből és végre valahára felvehetem a csodaszép fehér kabátomat.

  VálaszTörlés
 49. Szia!
  Az ösz számomra a lehullott levelek, a hidegebb idő, az eső, szél és a meleg végét, a hideg idő elejét jelentő időszak.
  Szeretem ezt az évszakot, időszakot! ;)

  VálaszTörlés