2011. szeptember 28., szerda

LEZÁRVA - Nyereményjáték!!!

Eljött az idő, hogy bejelentsem, hogy elindult az első nyereményjáték a blogomon! Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit ajándékozzak és úgy döntöttem, hogy próbálok kicsit a tematikus vonalon haladni, így választottam témának az őszt. Viszont ez nem lesz egy hétköznapi játék, ugyanis nem egy, hanem két nyertest fogok sorsolni!

Az első nyertes nyereményeit az ősz trendszínei ihlették, így próbáltam egy olyan szettet összeállítani, amivel divatos, őszi sminket készíthet magának a szerencsés. Az ajándékok a következők:


  • 1 db Catrice Bohemia Limitált Kiadású körömlakk - "Bring Me Terra Copper!" árnyalatban
  • 1 db Catrice szemhéjpúder paletta "010 - The Season's Must Have" árnyalatban
  • 1 db Manhattan Long Lasting Gloss Glide szájfény - 56G (csillámos nude) árnyalatban
A második nyertes pedig egy Dolled Up Factory -s teás csészés gyűrűt nyer!! Ez a kis gyűrű, még a legesősebb, legszürkébb őszi napokba is varázsol egy kis vidámságot. :)A játékban való részvétel menete így ezáltal egy kicsit bonyolódott, mivel két helyen zajlik egyszerre:

Az első ajándékcsomag megnyeréséért a következőt kell tenned:
  •  Iratkozz fel a blog olvasói közé (Rendszeres olvasók menüpont - Feliratkozás webhelyre gomb)
  • Mondd el mit jelent számodra az ősz, majd írd le ehhez a poszthoz kommentben, ebben a formában: "Az ősz számomra ...... (saját gondolatod)"
A második ajándékért pedig csak ennyi a dolgod:
A nyerteseket a random.org -on fogom sorsolni, külön-külön! Nagyon fontos, hogy csak 1(!!) kommentet írjatok mind ide, mind a Facebookos kép alá. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak az egyik vagy csak a másik játékban játszattok, akár mind a kettőben részt vehettek, de szigorúan csak 1-1 kommenttel. :)

A játék szeptember 28-től október 12-ig tart!


Sok sikert!!