2013. szeptember 16., hétfő

H&M Matte Metallic körömlakkok - Blue Metal & Purple Metal
Imádom a H&M beauty szekcióját, pláne a körömlakkokat, annyira változatos és ötletes dolgokat dobnak a boltok polcaira, hogy öröm egy-egy ilyen különleges darabot levadászni, mint amiket most fogok bemutatni. A Matte Metallic lakkok ilyenek, és komolyan hiánypótlóak a hazai lakkfelhozatal szempontjából. Legkedvesebb barátnőmtől szereztem tudomást róluk a nyaralásunk alkalmával, és már akkor reménytelenül beléjük szerettem.

A Matte Metallic lakkok, ahogy a nevükből is kiderül, mattra száradnak, ugyanakkor emellett metálos finishük is van. 3 színben kaphatóak, így a kék, a lila és az ezüst árnyalatokból válogathatunk. Én a kéket és a lilát vásároltam meg, szerintem ezek a legkülönlegesebbek, de az ezüst sem semmi. A metálos finish nekem kicsit inkább duokrómba hajlik, de a lényegen viszont nem változtat, mert gyönyörűek felkenve.

Nem csak a végeredményben lenyűgözőek, hanem a felvitel és a száradás szempontjából is kitűnőek. 2 réteg persze kell ahhoz, hogy szépen, egyenletesen befedjék a körmöket, de nem csíkozódnak és nagyon könnyen eloszlathatóak. A matt finish miatt a száradás is sokkal gyorsabb, ráadásul napokig kitart a matt hatás, nem fényesedik ki, ugyanakkor (mivel itt nem kell fedőlakkot használni) sokkal gyorsabban kopik a körömvégeknél, mintha fedőlakkot használnánk.

Mindenféleképpen különleges darabokról van itt szó, melyek hatalmas körömlakk mániákusoknak szerintem kihagyhatatlanok. Lelőhelyük szempontjából a Vörösmarty téri és az Aréna Plaza-s H&M-et tudnám biztosra mondani, áruk 790 Ft.

14 megjegyzés:

 1. A kék gyönyörű! *.* A lila sajna annyira nem tetszik, pedig szeretem a lilát.

  VálaszTörlés
 2. Uhhh el vagyok ájulva gyönyörű mindkét szín :D:D Szeretem a körmös posztjaidat annyira szép kezed van *.*

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kedvelem ezeket a lakkokat, igaz még csak a szürke van meg, de a képek alapján már nem is gondolkozok, hogy elhozzam-e a kéket (és talán a lilát... :D)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon csodálatos mind a kék, mint a lila :) Simán elbújhatnak a H&M-es lakkok mögött a nagyobb márkás termékek. :)

  azalanyblogja.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 5. A kéknek nagyon csodásmesés színe van!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépek! A kék kicsit hasonlít a Claire's Denim lakkjára, hasonló a végeredmény.

  VálaszTörlés
 7. Jaj, annyira vártam már, hogy valaki megvegye és kipróbálja őket! :) Köszi! :) Én egyszerűen már nem vehettem több sötétkék lakkot. Nem lehet, már így is annyi van, hogy az már a hülyeség határát súrolja. Ez viszont olyan széééééép.... *_* Francosfranc.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a baj, hogy annyira gyönyörű, hogy kihagyhatatlan. Pláne nekem ez a metál-matt effekt totálisan bejön, még ha a metál nem is annyira érvényesül :) Van nekem is rengeteg sötétkék lakkom, de ilyen egy sem...

   Törlés
 8. hát ezek gyönyörűűűűűek, pedig egyik se kifejezetten az én színem!

  VálaszTörlés