FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. szeptember 17., kedd

LAKKTESZT - Nails Inc. Leather Effect vs. Claire's Leather



2013 egyértelműen az érdekes textúrájú lakkokról szólt, és főleg a Liquid Sand (LS a későbbiekben) lakkok szárnyalásáról. És ha már LS, akkor a "bőrhatású" darabok sem maradhattak ki a sorból. Elsőként a következőkben említésre kerülő Nails Inc. dobta piacra ezeket a darabokat (kb. 2000 Ft - 4000 között mozognak), amiket természetesen más márkák is szépen elkezdtek lekopálni, így lehet az, hogy a Claire's polcain is találhatunk potom 800 Ft-ért bőrhatású lakkokat. Kedves Vikusz barátosnémen keresztül pedig alkalmam nyílt rá, hogy mindkét verziót tesztelhessem és megmutathassam nektek a két változat közti különbséget.

Mindkettőnél 3 alapszínből lehet válogatni (bordó, nude, fekete), a Nails Inc.-nél viszont nemrégiben bővítették ezt a vonalat további két árnyalattal (rózsaszín, babakék). Felvitelnél viszont igazán előjönnek a különbségek. A Claire's bőrhatású lakkja nem bízza a véletlenre az átváltozást, maga a lakk alapvetően grízes állagú, ez a tulajdonság pedig száradáskor még inkább kihangsúlyozódik. A Nails Inc. esetében viszont szó sincs ilyenről, felkenéskor tökéletesen sima, majd pár másodperc elteltével elkezd kialakulni a finoman rücskös felület. Egyébként a bőrhatású lakkok egyáltalán nem olyan "durvák", mint az LS változatok, sokkal finomabb tapintásra a végeredmény. Szóval, ha a kettő közül meg kéne mondanom a különbséget, akkor mindenképpen az érdességüket emelném ki, a Nails Inc. lakkok ilyen szempontból nem annyira "durvák". Tartósság szempontjából nagyjából hasonlóan teljesít mindkét változat, szerencsére szépen viselik a megpróbáltatásokat, ez mondjuk a textúra dicsérete legfőképpen. 

Nails Inc. Shoreditch Lane (bordó) / Noho (fekete)

Claire's Leather nude lakk (egy Nail Clubos posztból való darab)



Összességében a fent említett eltérések egyáltalán nem hatalmasak és zavaróak, az ár és az elérhetőségük viszont annál inkább meghatározóbb. A Nails Inc. lakkokat az ASOS.com oldalról tudjátok megrendelni (szállítás ingyenes), akár szettben is, hozzá passzoló körömdíszekkel együtt.