2013. szeptember 24., kedd

MAC Retro Matte ajakrúzs - Relentlessly RedAmint már a MAC Preview Party-ról szóló posztban is említettem, bekerült a kosaramba többek között az új Retro Matte rúzskollekció ezen darabja, és bocsi, hogy lelövöm a poént, de ennél jobb döntést nem hozhattam volna. A Relentlessly Red árnyalat neve persze leírhatatlan és megjegyezhetetlen, de a színe csodás. 

Ez a rózsaszínbe hajló piros rúzs annyira rikító, mégis elegáns, hogy azonnal beleszerettem, meg persze gyönyörűen kiemeli a fogak fehérjét, szóval tökéletes viselet. Ezt nem csak a színe, de a tartóssága is alátámasztja. A matt formula már önmagában is nagyon hosszantartónak számít, de egy hátránya van, hogy iszonyatosan szárítja az ajkakat. Nos, ez a darab viszont maga a tökéletesség. 0-24-ben hordhatom, de egyáltalán nem érzem azt a feszítő, kellemetlen érzést, mint a többi, hasonló finishű rúzsnál, és az evés/ivás/orrfújás stb. se fog rajta (najó, kivéve a zsíros, olajos ételek), tökéletesen mozdulatlan marad az ajkakon. Rengetegszer hordtam az elmúlt hetekben ezt a darabot, és azt hiszem ő már a sokadik tökéletes vörösöm, de szerintem teljesen átvette az első helyet a listámon. Egyébként ez a darab bekerült az állandó szortimentbe, szóval nem kell kapkodni, ha Ti is megvásárolnátok :) 8 megjegyzés:

 1. mesés színe van. jegyzetelek,hogy kell ez is :)

  VálaszTörlés
 2. Csak ámulok-bámulok. Nem vagyok egy nagy rúzsos, de ez...ez valami mesés :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, rajtad el is tudom képzelni. Én maradtam a Viva Glam-nél, az a szín közelebb áll :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép, jól áll az ajkaidon. Magamon nem tudnám elképzelni :)

  VálaszTörlés
 5. Annyira jól állnak neked a pirosak / vörösök, lenyűgöző ez a szín! :) Én eddig egy pirosat sem voltam képes elviselni magamon...

  Mea (Nail Polish Maniac Blog)

  VálaszTörlés
 6. Isteni árnyalata van ennek a rúzsnak, piszok jól néz ki! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés