2013. október 22., kedd

China Glaze - That's Shore BrightImádom a lilát, nem tehetek róla, bolondulok érte pláne, ha ilyen neonosan világít és a China Glaze Sunsational kollekciójának eme darabja mindazt adja, amit egy neonos, vakító lilától elvár az ember lánya. A That's Shore Bright egy krémes finishű, élénk lila árnyalat, legalábbis más blogok tesztjeinél ez tökéletesen átjött. Viszont élőben, természetes fénynél sokkal inkább rózsaszínesebbnek láttam/látom, mint 100% lilának. Persze a különböző fényviszonyok mellett ez hol jobban, hol kevésbé látszódik, de végeredménynek megegyeztem magamban azzal, hogy ez lila és kész. Érdekes szín mindenesetre, és a kezdeti csalódottságomat most már felváltotta a lakk iránti totális imádat, szóval köszönjük, megvagyunk. :D Félmattra szárad, elég gyorsan, nagyon könnyű a felvitele, bár kicsit egyenetlen, ugyanakkor 2 rétegben szuperül fed, és rajtam egy hetet tökéletesen kibírt, minimális lepattogzással.

A China Glaze lakkok és köztük ez a darab is megtalálható a Nailland kínálatában. 
9 megjegyzés:

 1. Gyönyörű szín :) Ha jól emlékszem láttam nálad a Rimmel Ultra Violet-et. Nem lenne kedved egy összehasonlítást csinálni? Érdekelne mennyire hasonlít rá ez a szín.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De, én is gondoltam erre, lehet megcsinálom, köszi a tippet! :)

   Törlés
 2. Nagyon szép szín, nem ez volt a körmeiden a Primőr bloggertalálkozón?
  Én is imádom amúgy a lilát, bár ilyenkor télen inkább a mélyebb, sötétebb árnyalatokat preferálom, de ettől még ez gyönyörű.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez volt :) Én nem ragaszkodom az évszakokhoz passzoló színekhez, télen is hordom a "nyári" lakkjaimat, sokkal vidámabbá teszi a hétköznapokat :)

   Törlés
 3. nagyon szép szín, tetszik! Az jó ha nálad egy hetet kibírt minimális lepattogzással.

  VálaszTörlés
 4. Akartam is kérdezni szombaton, hogy miféle csoda lehet ez, annyira szééép <3

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű volt élőben is, annyira különleges színe van :) Imádom

  VálaszTörlés