FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. október 20., vasárnap

Primőr Bloggertali - Élmények és Újdonságok



Október 19-én került megrendezésre a sokadik Primőr Bloggertali, amire többek között én is meghívást kaptam. Mondanom sem kell, eszméletlenül örültem, mivel mindig irigykedve néztem a többiek bejegyzéseit az ilyen eseményekről. Nem feltétlenül az ajándékba kapott sminktermékek miatt (persze az sem utolsó), főként azért mert annyira jó megismerkedni közelebbről is olyan márkákkal, amikért odavagyunk és a márkák képviselőivel, akik az egész mögött állnak.

Na és persze a lényeg, hogy a többi bloggerrel személyesen is találkozhatunk, beszélgethetünk és megismerhetjük egymást közelebbről olyan emberekkel, akikkel nap, mint nap tartjuk a kapcsolatot a blogon/Facebookon/Twitteren keresztül. Nagyon hosszú volt ez a nap, ugyanis nem egy-kettő, de 5 márka termékeiről hallgattunk meg előadásokat (Essence, Catrice, MaxFactor, Artdeco, Beyu), ami azért sok volt így egyszerre, és én személy szerint nagyon elfáradtam a végére, de mindent kárpótolt a rengeteg jó élmény, amit a szervezőktől és a résztvevő lányoktól kaptam.



Most nem mennék bele a részletekbe, mint például, hogy mit ettünk, kivel beszélgettem és hasonlók, szeretnék inkább kitérni az esemény lényegére, a termékekre és bővebb információt adni nektek egy-egy újdonságról.

1. Essence - Catrice

Elsőként az Essence és Catrice márkákról hallhattunk információkat Qeis Lina és Nagy Réka előadásában, akik bemutatták nekünk milyen újdonságok vannak jelenleg illetve milyen limitált kollekciók várhatóak a közeljövőben. Az Esseence új szortimentes termékeiről Lolly-nál olvashattok bővebben. Amiket ki szeretnék közülük emelni, azok a Glow színezett ajakbalzsamok, a hosszantartó ajakrúzsok, a sötétben világító fedőlakk és a Paper Print manicure szett, ezek számomra a legérdekesebbek az újdonságok közül. A limitált kollekciókból 3 darab került bemutatásra:





  • Essence Happy Holidays (2013 novembertől a Müller parfümériákban)
Ez a kedvencem az összes közül! Cuki, karácsonyos, színezett ajakápolók, metálos szemhéjpúderek,télapó körömdíszek, mi kell még, most komolyan? Ha még nem olvadtatok el ettől a kollekciótól, akkor a hógömbre emlékeztető körömlakktól biztos el fogtok, ugyanis fel kell rázni ahhoz, hogy eloszlasd a glitterekket a lakkban. Zseniális. Mindenki el volt ájulva tőle!





  • Essence Beauty Beats - Girls on Tour with Justin Bieber (2013 novemberétől a Rossmann drogériákban)
Ó, a Biebs... Hát igen, Justin Bieber nagyon megosztó személyiség, ez a kollekció viszont kevésbé. Inkább alapdarabok vannak benne, a színek elég érdekesek (zöld szájfény), a kollekció különlegessége a Paper Print manicure, amivel a körömre átvihetjük a hozzáadott színes papír mintáját egy speciális lakkal. Ez viszont kapható az állandó szortimentben is, csak ennél a Believe mintát vihetjük fel a körmeinkre. Nem rossz, nem rossz, de nem az igazi.


  • Catrice Thrilling Me Softly (2013 novembertől a Müller parfümériákban)
A gótikus stílus ihlette, csipke mintával díszített termékek az igazi vamp csajoknak. A kollekcióban főleg az arany, a lila dominál a szemeknél, az ajkaknál pedig a vörös és a bordó. Nagyon kíváncsi vagyok a Wet Shine Stain ajakszínezőkre, a felragasztható szemhéjtusra és pár lakkra. Gyönyörű, elegáns kollekció, bár vannak benne kihagyható elemek.



Az Essence háza táján érkezik még egy mini illatszett szintén novembertől 5x7ml slágerillatokkal, 2999 Ft-ért. Továbbá a már augusztus óta kapható Gel Nails At Home termékekkel is megismerkedhettünk töviről hegyire. Nekem kicsit fura ez az otthoni gél manikűr készítés a lehúzható alaplakk miatt főként. A primer, fedőlakkok és a lemosó egyenként és szettben  is kaphatóak, a LED lámpa mindezektől külön kapható, (fogy.ára: 7999 Ft) viszont 2 év garancia van rá, így a készüléket hiba esetén az üzletekbe vissza lehet vinni. 



Az Essence/Catrice bemutató végén még egy kis meglepetést is kaptunk a csapattól, méghozzá két fantasztikus tortát. Nagyon kedves gesztus volt tőlük, a torták pedig nagyon finomak voltak :)



2. MaxFactor

A MaxFactor újdonságokról szóló előadást Kovács Nóra és Kalapos Adrienn tartották, Szűcs Adrienn vezető sminkes segítségével, aki smink demókat mutatott be rajtunk két modellen is a bemutatott termékekkel. Az előadás sztárterméke a 60 éves Creme Puff kőpúder volt, ami szülinapja alkalmából új csomagolást kapott, emellett pedig a már bevezetésre került CC krémmel és a Wild kollekció termékeivel is megismerkedhettünk.






Továbbá egy hamarosan megjelenő újdonságot is kipróbálhattunk a Whipped Creme alapozó formájában. Szerintem ez utóbbiból biztos hatalmas sláger lesz, ugyanis ezt a terméket kifejezetten a fiatal korosztály problémásabb, olajosabb bőrének szánták, ami mattít, de nem szárít a benne található víz és glicerin keverékének köszönhetően, ugyanakkor egységes, erős fedést biztosít. Nagyon érdekes, tejszínhab állagú textúrája van, kellemes érzés a bőrön, igazán szép, egészséges semi-matt végeredményt nyújt. 4 színben lesz elérhető (Light Ivory, Natural, Golden, Soft Honey) 2013 novemberétől a MaxFactor állvánnyal rendelkező üzletekben. Ajánlott fogyasztói ára 3999 Ft.




·      3. Artdeco & BeYu

A nap végére maradt az ArtDeco és BeYu márkák bemutatása Élő Péter és Szecsődi Márta közreműködésével, és Keserű Barbi smink demójának elkészítésével. Itt az Artdeco új 2013-as őszi/téli kollekcióját láthattuk, mely a Talbot Runhof német divatmárka együttműködéséből született meg. A kollekcióban Ázsia és a Western motívumok keverednek, lesznek itt gyönyörű Beauty Boxok, Eye Design refillek, rúzsok, körömlakkok stb. mind-mind csodaszép virágos-kockás csomagolásban. Természetesen a karácsonyi forgatagra se hagy minket nyálcsorgatás nélkül a márka, ugyanis lesz egy Vintage Glam elnevezésű kollekció is, ami valami meseszép… Ezüstös kompaktok bézses-mályvás-rózsaszínes árnyalatú pirosítóval, gyönyörű highlighterrel, fényes szemhéjpúderekkel és még sok gyönyörűséggel.






Végezetül a BeYu márka termékeit is megleshettük. Én eddig teljesen közömbös voltam a BeYu-val, de egyre szimpatikusabb lett nekem az előadás során. A márka idén teljes külső-belső tatarozást kapott, sokkal letisztultabb, fiatalosabb formákkal és egyes termékek esetében a formulán is változtattak A karácsonyi kollekció eszméletlen jó lesz, borvörös és mályva rúzsokkal, holografikus(!!!) körömlakkokkal lesz megpakolva, engem már megvett kilóra, így biztos beruházok egy-két termékre a márkától.

Fantasztikus napot tölthettem a lányokkal és a Primőr munkatársaival, amit ez utóbbiaknak innen is nagyon-nagyon köszönök, profi és jól kivitelezett esemény részesei lehettünk a többi bloggerrel, le a kalappal. A kis ajándékcsomagjaim tartalmát pedig módszeresen, legfőképpen sminkek formájában fogom bemutatni, hogy lássátok Ti is, hogyan működnek élőben ezek a termékek.