2012. június 17., vasárnap

Project Pretty nyereményem
Most jött el az idő, hogy megmutassam, miket kértem a Tesminked.hu által felajánlott 25 000 Ft értékű ajándékcsomag keretében. Nem tudjátok elképzelni, hogy milyen nehéz volt a döntés, mert annyi jó dolog van a webshopjukban! Azt tudtam, hogy mindenképpen szeretnék pár MAC kozmetikumot, így egyértelműen azok vannak többségben az ajándékcsomagomban. A többit nagyon random módon válogattam, főleg olyan dolgokat, amit nem biztos, hogy egyébként magamtól megvennék, de így az elsődleges tesztelgetés után azt hiszem nagyon jól választottam.

Balról jobbra: Coygirl, Dollymix, Margin

Tehát a MAC termékek közül 3 pirosítót és 2 szemhéjpúdert raktam a kosaramba, bár az elsődleges verziónál 4 szemhéjpúder és 2 pirosító volt terítéken, de sajnos a szemhéjpúderek közül kettő nem volt elérhető :/ Végül hozzátettem a harmadik pirosítót, így alakult ki a végleges verzió a MAC vonalból:

 • MAC Sheertone Blush - Coygirl
 • MAC Sheertone Shimmer Blush - Dollymix
 • MAC Powder Blush - Margin
 • MAC - Trax (Velvet)
 • MAC - Stars 'n' Rockets (Veluxe Pearl)
A Stars 'n' Rockets szemhéjpúder után már egy jó ideje vágyakoztam, szóval kapva kaptam az alkalmon, ez volt a legbiztosabb pontja a választásomnak. A Trax tipikusan olyan szín, amit a boltban tuti nem vettem volna, meg de miután kipróbáltam meggyőzött, nagyon szép. A Coygirl pirosító szerelmes vagyok, lilás-rózsaszínes matt, építhető pirosítóról van szó, a Dollymix egy kicsit sötétebb pinkes, csillámos változat, míg a Margin (ami nem az én választásom, másnak lesz) pedig egy frost finishű fényes bézses-barnás árnyalat.

Balról jobbra: Stars 'n' Rockets, Trax

Még azt meg szeretném jegyezni, hogy megvizsgálgattam a termékeket, és ezek valóban EREDETI MAC kozmetikumok, nem hamisítványok, nem utánzatok. Szóval aki ettől tartott, az most bátran belevághat a vásárlásba a Tesminked.hu -n. :)

A második körben 3 BYS termék kapott helyett, két körömlakk és egy szemhéjpúder paletta, végül egy NYX színes szemhéjtus is jött hozzám. A BYS lakkokat még nem próbáltam ki, csak a színváltósat az egyik körmömön, de tényleg tök jól váltogatja a színét, igazán kis szolid, semmi brutalitás. 

Balról jobbra: Fatal Attraction, Glitter Purple

Ezzel szemben a világító neon zöld változat eléggé kitűnik a tömegből, bár ezt még tényleg nem próbáltam. A szemhéjpúder palettáról pedig elöljáróban csak annyit, hogy eszméletlenül pigmentált! A NYX tus nagyon kis klassz, már ennél a sminknél láthattátok bevetésen. Tehát név szerint a termékek:

 • BYS neon körömlakk - Fatal Attraction
 • BYS színváltós körömlakk - Glitter Purple
 • BYS Diamond  Shadow szemhéjpúder paletta - Miami Beats
 • NYX Studio Liquid Liner - SLL 110 Extreme Sapphire

BYS Diamond Shadow Paletta - Miami Beats

NYX Studio Liquid Liner - Extreme Sapphire

Mindegyik termékről lesz külön poszt, amiben részletesebben fogok írni mindegyik kozmetikumról egyenként. :)

14 megjegyzés:

 1. Szép cuccok, megérdemelted őket, gratulálok még egyszer :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon klassz dolgokat választottál:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó dolgokat választottál! :)

  VálaszTörlés
 4. Már vártam ezt a bejegyzést. Jókat választottál, szerintem a MAC dolgok teljesen megérték így is. Egyedül talán a BYS palettát nem választottam volna, de a többit biztosan.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szuper dolgokat választottál, gratulálok hozzájuk :)

  VálaszTörlés
 6. Szuper dolgok :$ huh most örülök, hogy nem rendeltem meg a Margint :)

  VálaszTörlés
 7. Hű, már nagyon várom a teszteket. :-)

  VálaszTörlés
 8. Van egy BYS pirosítóm,annyira pigmentált,hogy egy húzásnál is le kell rázni az ecsetet,különben bohóc leszek,elég durva.:D

  VálaszTörlés
 9. Még egyszer gratulálok :)
  BYS lakkok közül neonból nekem a kék van meg és imádom, tényleg nagyon feltűnő :) Nagyon szép dolgokat választottál!

  VálaszTörlés
 10. A pirosítók tesztjeit várom talán a legjobban, meg a színváltós lakkot:) Nagyon megérdemelted, gratulálok! :*

  VálaszTörlés
 11. A zöld körömlakk annyira illik hozzád!

  VálaszTörlés
 12. Köszönöm szépen mindenkinek :)) Egyébként én is vacilláltam, hogy a BYS palettát kérjem-e vagy nem, de megnéztem neten teszteket és egész jókat írtak róla. Mikor kipróbáltam, akkor meg tényleg lenyűgöző volt :) Természetesen még pár tesztfázison át kell esnie.

  VálaszTörlés
 13. Nitu, használd őket nagy boldogsággal :) A BYS paleta tényleg nyomikának tűnik, de kíváncsi leszek a véleményedre.

  VálaszTörlés
 14. Nagyon jókat választottál! :]
  Gratula!

  VálaszTörlés