2012. augusztus 24., péntek

Blurple Addicted

Van egy bűnöm, amit még eddig nem vallottam be: egyáltalán nem vagyok oda a mindenki által ódákat zengett Essence - Blue Addicted lakkjáért. Én is kerestem mikor elkezdődött az őrület, és hónapokig csak a hűlt helyébe botlottam a Rossmann üzleteiben. Mikor végre megszereztem, nem volt akkora az örömöm, mint vártam és kicsit csalódott is voltam, mert nem szerettem belé úgy, mint a többi sminktermékemnél. Szóval egyetlen egy béna próbálkozást kivéve ott csücsült a körömlakkos dobozom alján érintetlenül...egészen mostanáig.

Pár nappal ezelőtt ugyanis gondoltam egyet, és elhatároztam, hogy ideje bevetésre küldeni a Blue Addictedet. Így a kedvenc sötétlila lakkom fölé egy rétegben felvittem ezt. Kicsit azt reméltem, hogy a lilában látható kék csillám ezzel a kombinációval tök jól fog kinézni, de valahogy a Blue Addicted alapszíne teljesen elnyomta ezt. Persze, hogy ne legyen ennyire unalmas az összhatás matt fedőlakkal fejeztem be a "hadműveletet". És meg kell hogy mondjam, így nem is olyan rossz. Sajnos ebből a lakkból minimum 3 réteg kell a teljes fedéshez, de a sötét lila alappal bőven elég egy is, így talán nem fogok annyira szenvedni a lemosásnál. Viszont egy kis "note to myself": egészen a körmöm végéig kéne húzni a lakkot, mert így teljesen olyan, mintha lekopott volna a lakk...

 Összességében elégedett vagyok, de így sem férkőzött be a szívem csücskébe.

Használt lakkok:
 • MAC - Rain of Flowers
 • Essence - Blue Addicted
 • Essence - Matt Topcoat

5 megjegyzés:

 1. Amikor megvettem én is próbálkoztam vele csak magában, aztán úgy döntöttem, hogy csak fekete, kék és lila lakkok felé használom. Úgy lett nagy kedvencem :)

  VálaszTörlés
 2. Valamikor én sem húzom teljesen ki a végéig a lakkot :D

  VálaszTörlés
 3. Én simán is szeretem, de így is csodaszép (:

  VálaszTörlés
 4. úgy gyűlöltem lemosni. azóta csak egy lakk kikeveréséhez használtam..
  (roni)

  VálaszTörlés
 5. Magában tényleg csóri szegény lakk, de sötéteken jól utat, és ez a lemattítás kifejezetten tetszik, emlékeztet egy régi manikűrömre:
  http://lakkfan.blogspot.hu/2012/06/matt.html

  VálaszTörlés