2012. augusztus 23., csütörtök

Pink/Candy/Pop - A blog ihlette smink

Rendhagyó kicsit ez a mai poszt, ugyanis egy kérést fogok teljesíteni ezzel. Egy nagyon kedves lány, Fanni írt nekem pár héttel ezelőtt, melyben elmondta, hogy szívesen csinálna egy általa készített fülékszert, amit a blogom ihletett. Hát mondanom sem kell, nagyon jól esett ez, sosem gondoltam volna, hogy bárki is foglalkozik 5 percnél tovább azzal, amit itt csinálok vagy ide kiteszek, pláne nem, hogy ez még meg is ihleti. :) Fanni továbbá azt is hozzátette, hogy  nagyon örülne, ha az ékszer mellé csinálnék egy igazi "PinkCandyPop-os" sminket is. Hát, nem mondhattam nemet, szóval amint kilábaltam a megfázásból, neki is láttam :) Íme a végeredmény:

Először fehér alappal kezdtem, hogy még élénkebbek legyenek a színek. Ezután 3 féle rózsaszínt használtam és mellé lilát, amit szépen összesatíroztam. Ezt követte az indigókék szemhéjtus, amivel kihúztam a szemem, ráadásul még tetéztem egy csillogó kék változattal is, ettől átmenetessé tettem a tusvonalat. Mindezek után jöhetett a szempillaspirál, alapozó, pirosító és egy halvány rózsaszínes rúzs.

Itt pedig az ékszer, amit kaptam, nagyon szépen köszönöm :)Egyébként Fanni hasonló ékszereket csinál, nekem kifejezetten tetszik a stílusa, és szerintem nagyon ügyes. Például ez az elf fülékszer gyönyörű:
Ráadásul nála most nemrég indult egy játék, amin egy hasonlóan szép gyűrűt lehet nyerni, ha érdekel Titeket, nézzétek meg és jelentkezzetek:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=352530431492170&set=a.288058774606003.67380.146335462111669&type=1&theater


5 megjegyzés:

 1. Nagyon szép a smink is, és az ékszerek is tetszenek :]

  VálaszTörlés
 2. A sminked gyönyörű lett, mint mindig! :-) Ezek az ékszerek is gyönyörűek, tök különlegesek és extravagánsak! Csodaszépek! *.*

  VálaszTörlés
 3. wow,jó kombót alkot a sminked és fülékszer :)

  VálaszTörlés
 4. nagyon szép lett *-* különösen a tusvonal tetszik!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon vidám lett! =) Nekem is van fülgyűrűm Fannitól. =)

  VálaszTörlés