FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. február 18., kedd

A legjobb sminkek a New York Fashion Weeken

Aki nem merült el a divat világában tüzetesen, annak talán furcsa lehet, hogy már egy következő évszak/szezon sminktrendjeiről lesz szó ebben a posztban. Ugyanakkor most nem is egy tüzetesebb trendelőzetesről lesz szó, pusztán szerettem volna egy összefoglalást készíteni a múlt héten lezajlott New York Fashion Week-en felvonuló legjobb sminkekről, amik akarva-akaratlanul a következő évszak szépségtrendjeit fogják diktálni. 


Füstös, színes szemsminkeken van itt a fókusz, néhol sötét, néhol a fáradt pasztelles árnyalatokkal bolondítva. Az It girlök, vérbeli divatdiktátorok sminkje.



Szintén szemhangsúlyos smink, de itt már a rockeres-füstös-fekete vonalat viszik tovább. Rebellis, ugyanakkor nőies is.



Natúr, visszafogott,"semmi" smink, matt arcbőrrel, enyhén kontúrozott arccsonttal. Egyszerű, letisztult, nagyon kislányos.



Azért az élénk színek is jelen voltak New Yorkban. Csillámos ajkak, arany tusvonal, vibráló kék szemek. A vad, zabolázatlan nő jelképei.



Az igazi nagyvilági nő sminkje sem maradhatott el. Egészséges ragyogás a bőrön, natúr szemek és ajkak, határozott szemöldök. Trés chic!



Ők a válogatásban az "Egyéb" kategóriába estek. Van itt Twiggyt idéző szemkontúr, bordó ajak, és erősen kiemelt alsó szempillatő. Mindhármat imádom :)


Nos nektek melyik tetszik a legjobban?