FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. február 12., szerda

Chanel Rouge Allure - 138 Fougueuse



Mivel már mutattam nektek a Chanel 2014-es tavaszi kollekcióját, most itt az idő, hogy közelebbről is bemutassam a kollekció egyik darabját, a Rouge Allure Fougueuse fantázianevű ajakrúzst.

A Fougueuse egy közepes, kicsit sárgás alaptónusú rózsaszín, enyhe fénnyel. Nagyon könnyen siklik az ajkakon és gyönyörűen felépíthető a szín az egészen halványtól az intenzívig. Egy ízig-vérig tavaszias rúzsról beszélünk, ami krémes, lágy fényével és bájos színével üde színfoltja lehet egy hétköznapi sminknek. Tartóssága átlagos, én kb. egy 3-4 órát mondanék rá, viszont hagy maga után egy enyhe színezetet, nem tűnik el maradéktalanul az ajkakról, picit még hidratál is. Igazából hozza a megszokott minőséget, ami számomra nem igazán kiemelkedő, de a csomagolásából adódóan a luxus érzés, amit egy Chanel rúzs tud adni, felbecsülhetetlen. 



Úgy gondoltam gyorsan összedobok egy egyszerű sminket ehhez a rúzshoz, és a választásom a Chanel 2014-es tavaszi haute couture kollekciójának kifutósminkjére esett. Itt a tusvonal mellett, a szem alá felapplikált szikrázó glitterek kaptak főszerepet. Sajnos glitterek híján csillámporral és csillámos tussal dolgoztam, szóval az eredmény nem lett olyan, mint eredetileg, de azért nagyjából visszaadja a koncepciót. Ehhez a szemsminkhez pedig nagyon jól passzolt a Fougueuse visszafogottsága. 


A terméket a Dovex Kft. bocsátotta rendelkezésemre, de a véleményemen ez nem változtat.