2012. április 13., péntek

Coral CrossÚgy látszik sokatok hiányolja a körmös posztokat a blogról a kis mini közvélemény kutatásom alapján, szóval ezért készítettem nektek egy kis "nail design"-t, remélem örültök neki. :) És természetesen erre a vonalra is oda fogok figyelni, hogy ne csak sminkekből álljon a blog, hanem kicsit változatosabb is legyen!

A fenti képen láthatjátok az elkészült mintát. Bocsánat a kis benyomódásért, még tesztelem mind az új fedőlakkom, mind a képen látható Flormar körömlakkot, ami így első próbálkozásra elég nehéz eset, nagyon lassan szárad, na de majd többet az erről szóló posztban fogtok majd olvasni :)

Ehhez a designhoz a következő lakkokat használtam:
 • Essence Pro White körömerősítő lakk
 • Essence Studio Nails 24/7 alaplakk
 • Flormar M117 körömlakk
 • Lovely dekorlakk (fehér)
 • Essence Special Effect Topper - 08 Night in Vegas
 • Essence Top Coat fedőlakk
Elkészítése nagyon "ízi":
 1. Először felkenem a körömerősítő, majd az alaplakkot
 2. Ezután kiválasztom a számomra kedves színt (ami lehet akár sötét is, hiszen a pelyhes lakk azon jobban fog látszódni)
 3. Mikor megszáradt, dekorlakkal két, egymást keresztező, határozott vonalat húzok a körmeim képzeletbeli sarkaitól
 4. Ízléstől függően 2 elkeretezett részre, óvatosan belepötyögtetem a pelyhes lakkot, ügyelve arra, hogy ne menjek ki a vonalból
 5. Mikor kész a mintánk, jöhet rá a fedőlakk :)
+1 tipp: Ha esetleg még sem stabil a kezed ahhoz, hogy a pelyhes lakkal kifestős könyv módjára színezd ki az üres részeket, akkor ajánlom Chloe mini tutorialját arról, hogy hogyan kell szimmetrikus mintát varázsolni a körmödre cellux segítségével:)