2012. április 21., szombat

Egy csipet napfény - Heti Inspirációs Lista 6.

Megint itt van az Inspirációs Listám, ezúttal kicsit több körmös kép került bele a kelleténél. :) Mostanában nagyon ráálltam a körömdíszítéses dolgokra, rendeltem is pár hozzávalót és amint megérkeznek ezerrel fogok ügyködni, a körmeim hossza is pont megfelelő egy grandiózusabb minta elkészítéséhez :)

1.) Ha lenne egy ilyenem, le nem venném a lábamról és rózsaszín tütüs ruhában mászkálnék egész nap ezzel a darabbal :)2.) Még mindig az a színes ombre haj...<33.) Tökéletes kép úgy ahogy van!4.) Virágos körmök, mert az mindig kell :)
5.) Liz Clements grafikái elképesztőek6.) Egy ilyesmit nagyon szeretnék csinálni! Bikira Roni féle változat óta ezzel álmodom!7.) Eszméletlen smink és ruha a kínai Fashion Weeken!
8.)  Tegnap óta szerelmes vagyok a phsiiit.com -ba...Igen, úgy látszik létezik a "Szerelem első látásra" blog formában is :D9.) És még mindig...10.) Valentino érti a dolgát és tudja, hogy mi az, ami a szívemnek kedves :)


9 megjegyzés:

 1. oooo de cuki vagy :) örülök, hogy ennyire tetszett. csináld meg gyorsan, mert nagyon kíváncsi lettem :)
  (roni)

  VálaszTörlés
 2. A Valentino cipőért még a vesémet is eladnám :O :) Gyönyörű!

  VálaszTörlés
 3. lelki társam... *-* a vivienne cipő évek óta a kedvencem és csakis valami őrült betsy johnson tütüvel :D (kirabolunk valami bankot??? leszervezem XD)

  VálaszTörlés
 4. Roni: Amint van egy szusszanásnyi időm, elkészítem :) A tied gyönyörű lett :))

  Vanda: Kezd nekem gyanús lenni, hogy mi lehet valami szétválasztott testvérpár vagyunk ;D / Leszervezed, megyek :D Amcsiban nagyobb lehetőségek vannak bankrablás terén :D

  VálaszTörlés
 5. Kínai Fashion Week-es ruha *.* ezek nagyon tudnak valamit.

  VálaszTörlés
 6. + a kínai fashion week-es smink. Wow!

  VálaszTörlés
 7. A pöttyös körmök, és az az ombre haj, tényleg nagyon jó! ^^

  VálaszTörlés
 8. ó, hogy én mióta álmodozom a Vivienne Westwood cipőről xD

  VálaszTörlés